Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Interprox

Interprox Mini 1.1 Interdentale Borsteltjes - Geel 6 Stuks

Adviesprijs € 6,10
Korting 19%
Onze prijs € 4,94

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Interprox Mini 1.1 Interdentale Borsteltjes - Geel 6 Stuks

Interprox mini is ontwikkeld om biofilm (tandplaque) van de tanden te verwijderen die zich heeft opgehoopt in tussenruimtes van 1.1 mm, en door de conische kop wordt deze vooral aangeraden voor ruimtes vooraan in de mond.

Dankzij de vorm van de Interprox® mini kan het borsteltje rechthoekig in de tussenruimtes vóór in de mond gestoken worden, waardoor het tandvlees niet beschadigt. Het plastic beschermkapje kan eenvoudig op het handvat geplaatst worden, waardoor de borstel langer wordt en zelfs de achterste zones van de mond bereikt kunnen worden. Bovendien kan het borsteltje, dankzij flexibiliteit van het handvat en de hals, altijd in de juiste vorm gebogen worden. De greep van het Interprox® mini borsteltje is voorzien van een anti-slip oppervlak voor een betere grip en hantering. Dat werkt wel zo makkelijk en zorgt voor een nauwkeurige en aangename reiniging.

Gebruik van Interprox Mini 1.1 Interdentale Borsteltjes - Geel 6 Stuks

  1. Kies de juiste maat interdentale borstel. Het borsteltje moet gemakkelijk, maar wel met een zekere weerstand tussen de tanden en kiezen kunnen komen.
  2. Beweeg het borsteltje een aantal keren tussen de tanden en kiezen heen en weer zonder te draaien. Op die manier worden plaque en bacteriën verwijderd.
  3. Spoel het borsteltje na gebruik af met water en plaats het beschermkapje op het borstelkopje. Vervang het borsteltje wanneer het ijzerdraadje niet meer recht is of haartjes verliest.

Voor het effectief reinigen van interdentale ruimten. Ook geschikt om te gebruiken bij:

  • Implantaten
  • (Vaste) protheses
  • Orthodontie
  • Diasteem, tandspleetjes
  • Tandhals of ruimte onder kies
  • Furcaties
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Interprox Mini 1.1 Interdentale Borsteltjes - Geel 6 Stuks
Uw waardering