Merk: Isdin

Isdin Si-Nails Nagelversterkende Behandeling 2,5ml

Adviesprijs € 20,80
Korting 10%
Onze prijs € 18,72
Waardering:
100% of 100

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Isdin Si-Nails Nagelversterkende Behandeling 2,5ml

Perfecte nagels in één klik. Zichtbare resultaten in slechts 14 dagen. De Si-Nails Nagelversterkende Behandeling versterkt je nagels met een onzichtbare finish en is gemakkelijk aan te brengen. De combinatie van ingrediënten geeft de nagels meer keratine, meer hydratatie, meer siliconen en meer bescherming. 

Bevat hyaluronzuur, dat de hydratatie van de nagelriem bevordert. De combinatie van actieve ingrediënten bevordert de nagelgroei en verhoogt hun veerkracht, helpt breuk te voorkomen en ondersteunt remineralisatie en herstructurering van de nagels. Zichtbare resultaten in slechts 14 dagen.

Gebruik van Isdin Si-Nails Nagelversterkende Behandeling 2,5ml

1. Breng dagelijks aan op schone, droge nagels (zonder nagellak).
2. Gebruik de vochtige borstel om langs de hele rand en de nagelriem te schilderen. 
3. Beweeg de borstel verticaal van binnen naar buiten en bedek het hele oppervlak van de nagel. Haal indien mogelijk ook de borstel onder de nagel door.

Dagelijks aanbrengen op propere (zonder nagellak) en droge nagels. Ga met de natte borstel langs de hele rand van de nagel en de nagelriem. Beweeg de borstel in verticale bewegingen, begin op het midden van de nagel en werk naar de buitenkant toe, bedek het hele oppervlak. Ga indien mogelijk ook met de borstel onder de nagel.

Main ingredients: Cationic hyaluronic acid: with great power of adhesion to skin, hair and nails which enables it to maintain its hydration capacity longer. Mastic oil (Pistacia lentiscus): Stimulates the synthesis of hard keratin and keratin-associated proteins, increasing nail thickness and strength. Organic silicon: penetrates nails easily, supporting their growth and quality.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Isdin Si-Nails Nagelversterkende Behandeling 2,5ml
Uw waardering