Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Ojibwa

Joint Relief 480ml

Adviesprijs € 34,50
Korting 10%
Onze prijs € 31,05

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Joint Relief 480ml

Vlot bewegen bepaalt mede de kwaliteit van ons leven. Bij het ouder worden kan de kwaliteit van het kraakbeen in de gewrichten veranderen. Dit proces kan uiteindelijk leiden tot behoefte aan extra nutriënten die de mobiliteit van de gewrichten ondersteunt.

Joint Relief Liquid Glucosamine is een voedingssupplement met een unieke vloeibare combinatie van Glucosamine, Chondroïtine, MSM en vitamine C. Draagt op een natuurlijke wijze bij tot het behoud van soepele gewrichten en sterke botten. Door de vloeibare vorm is het gemakkelijker en optimaal opneembaar.

Actieve bestanddelen:

  • Glucosaminesulfaat: helpt bij het behoud van gezond kraakbeen en ondersteunt bovendien de vorming van nieuw kraakbeen. 
  • Chondroïtinesulfaat: een belangrijke bouwstof voor het kraakbeen. 
  • MSM (methylsulfonylmethaan): een zwavelhoudende stof dat deel uitmaakt van het smeermiddel van gewrichten. MSM kan daardoor een prettige invloed hebben op de gewrichten.
  • Vitamine C is een bijzonder relevante antioxidant bij de vorming van kraakbeen.

Gebruik van Joint Relief 480ml

1. Neem 1 à 2 eetlepel (15ml) per dag gedurende 30 dagen, of volgens advies van uw arts.

glucosamine, chondroïtine, MSM (methylsulfonylmethaan), vitamine C. Andere ingrediënten: water, fructose, natuurlijk veenbessenaroma, natuurlijk sinaasappelaroma, kaliumsorbaat en citroenzuur.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Joint Relief 480ml
Uw waardering