Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 49€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Kamillosan

Kamillosan Ofta Kompres 28 Stuks

Adviesprijs € 16,95
Korting 15%
Onze prijs € 14,41

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Kamillosan Ofta Kompres 28 Stuks

Kamillosan Ofta zijn steriele gaasjes voor eenmalig gebruik voor de perioculaire hygiëne bij volwassenen en kinderen.

De Kamillosan Ofta steriele kompressen zijn doordrenkt met o.a. het extract van kamillebloemen, het extract van Euphrasia officinalis, natriumhyaluronaat en met caprylyl/capryl-glucoside.
Het natriumzout van hyaluronzuur is één van de basisbestanddelen van de extracellulaire matrix van de meeste weefsels, waaronder het huidweefsel van de oogleden. Het heeft een groot vermogen om water vast te houden en een beschermende film te vormen. De plantaardige ingrediënten hebben kalmerende, antiseptische en ontstekingswerende eigenschappen. Caprylyl-glucoside lost onzuiverheden op en helpt dus bij het verwijderen van korstjes en huidschilfers.

Gebruik van Kamillosan Ofta Kompres 28 Stuks

1. Neem het steriele katoengaasje uit het zakje en reinig het gebied rondom de ogen zorgvuldig nadat de handen met water werden gewassen. 
2. Het is niet nodig Kamillosan Ofta te laten schuimen voor gebruik. Het is evenmin nodig de huidregio rond de ogen met water na te spoelen na gebruik.
3. Kamillosan Ofta kan aan dragers van contactlenzen worden aanbevolen. Elk kompres kan maar éénmaal worden gebruikt.

 

 

De handen zorgvuldig wassen. Het zakje openen en het gaasje eruit halen. Het gebied rondom de ogen zorgvuldig reinigen met het gaasje om oogsecreties of andere reststoffen te verwijderen.

Dankzij de complete samenstelling, is Kamillosan® Ofta doeltreffend voor de dagelijkse hygiëne van oogleden en wimpers bij ontstekingen, infecties, allergieën, oogsecreties en voor het reinigen van het ooggebied.

Kamillosan® OFTA is een voor volwassenen en kinderen bestemd medisch hulpmiddel dat bijzonder geschikt is voor de peri-oculaire reiniging, ook voor en na een oogheelkundige ingreep. Het is doeltreffend bij ontstekingen, infecties, allergieën, oogsecreties, infectieuze of allergische ziekteverschijnselen en voor het reinigen van het ooggebied.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kamillosan Ofta Kompres 28 Stuks
Uw waardering