Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist

Kids-Mériprine Hoestsiroop 180ml

Adviesprijs € 12,90
Korting 10%
Onze prijs € 11,61

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Kids-Mériprine Hoestsiroop 180ml

Kids-Mériprine DOUBLE ACTION verlicht zowel de droge als productieve hoest en is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. De hoestsiroop hydrateert, smeert en beschermt de slijmvliezen in de luchtwegen wat irritatie vermindert.

De verzachtende werking kalmeert alle soorten hoest, doordat het slijm vloeibaar wordt en makkelijker opgehoest kan worden. Dit is goed voor het herstel van fysiologisch evenwicht. 

De honing en fructose in de formulering zorgen niet alleen voor een aangename smaak; ze hebben ook een hydraterende en verzachtende werking. De plantenextracten van weegbree, kaasjeskruid, althaea officinalis en grindelia bevatten epitheel beschermende natuurlijke slijmstoffen en harsen.

  • Geschikt voor gebruik vanaf 1 jaar
  • Zonder gluten en bewaarmiddelen
  • Aangename zwarte bes smaak

Gebruik van Kids-Mériprine Hoestsiroop 180ml

1. Neem 2x daags:

  • 1 t/m 6 jaar : 5ml
  • 7 t/m 12 jaar : 10ml
  • ouder dan 12 jaar : 15ml


Schudden voor gebruik. Vanwege de hoeveelheid plantextracten kan het product kleine onopgeloste deeltjes bevatten; dit heeft geen effect op de kwaliteit. Gebruik het bijgeleverde maatdopje. De dop goed sluiten na gebruik. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een of meerdere bestanddelen. In geval van bijwerkingen, stop met gebruik en vraag uw arts om advies. Niet gebruiken als de verpakking geopend of beschadigd is.

Op een koele, droge plaats bewaren uit de buurt van licht en warmtebronnen. Na opening dient het product binnen drie maanden gebruikt te worden. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden.

FRUCTOSE, GEZUIVERD WATER, ACACIAHONING, ALTHAEA OFFICINALIS DROOG EXTRACT, WEEGBREE DROOG EXTRACT, KAASJESKRUID DROOG EXTRACT, GRINDELIA DROOG EXTRACT, ZWARTEBESSENSAP, SMAAKSTOF, CITROENZUUR, XANTHAANGOM.
KIDS-MERIPRINE 180 ML is een voedingssupplement, verkrijgbaar in uw buurtapotheek of online apotheek. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis vermeld op de verpakking. Het vervangt geen gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker. Het product altijd buiten het bereik van kinderen houden.

Siroop voor kinderen.

Voor droge en vastzittende hoest. Vanaf 1 jaar.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kids-Mériprine Hoestsiroop 180ml
Uw waardering