Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 49€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist

Kids-Mériprine Hoestsiroop 180ml

Adviesprijs € 11,90
Korting 10%
Onze prijs € 10,71

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Kids-Mériprine Hoestsiroop 180ml

Kids-Méreprine siroop is voor de behandeling van droge en vastzittende hoest vanaf 1 jaar. Deze hoestsiroop hydrateert, smeert en beschermt de slijmvliezen in de luchtwegen wat irritatie vermindert.

De verzachtende werking kalmeert alle soorten hoest, doordat het slijm vloeibaar wordt en makkelijker opgehoest kan worden. Dit is goed voor het herstel van fysiologisch evenwicht. 

Gebruik van Kids-Mériprine Hoestsiroop 180ml

1. Neem 2x daags:

  • 1 t/m 6 jaar : 5ml
  • 7 t/m 12 jaar : 10ml
  • ouder dan 12 jaar : 15ml

De aanbevolen dagelijkse inname is tweemaal daags:

  • van 1 t/m 6 jaar, 5 ml;

  • van 7 t/m 12 jaar, 10 ml;

  • ouder dan 12 jaar, 15 ml.

Schudden voor gebruik. Vanwege de hoeveelheid plantextracten kan het product kleine onopgeloste deeltjes bevatten; dit heeft geen effect op de kwaliteit. Gebruik het bijgeleverde maatdopje. De dop goed sluiten na gebruik. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een of meerdere bestanddelen. In geval van bijwerkingen, stop met gebruik en vraag uw arts om advies. Niet gebruiken als de verpakking geopend of beschadigd is.

Op een koele, droge plaats bewaren uit de buurt van licht en warmtebronnen. Na opening dient het product binnen drie maanden gebruikt te worden. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden.

fructose, gezuiverd water, acaciahoning, althaea officinalis extract, weegbree droog extract, kaasjeskruid droog extract, grindella droog extract, zwartebessensap, smaakstof, citroenzuur, xanthaangom.
Waarschuwingen : Ga naar de arts als de symptomen langer dan 7 dagen behandeling aanhouden. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een of meerdere ingrediënten. In geval van bijwerkingen, raadpleeg je arts. Gebruik bij kinderen steeds onder toezicht van een volwassene. Na opening slechts 3 maanden houdbaar.

Siroop voor kinderen.

Voor droge en vastzittende hoest. Vanaf 1 jaar.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kids-Mériprine Hoestsiroop 180ml
Uw waardering