Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist

Lubrilan Glijmiddel 40ml

Adviesprijs € 10,50
Korting 10%
Onze prijs € 9,45

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Lubrilan, hét vaginale glijmiddel op waterbasis, is speciaal ontwikkeld om problemen bij seksuele gemeenschap op een uiterst efficiënte en eenvoudige manier op te lossen. 

Al jaren raden tal van gynaecologen en artsen Lubrilan aan. Doordat Lubrilan gemaakt is op waterbasis, benadert het het lichaamseigen vocht het meest. Daarbij is Lubrilan een vetvrij glijmiddel, waardoor het product probleemloos gecombineerd kan worden met het gebruik van een condoom. Lubrilan is geurloos, helder en veroorzaakt significant minder vaginaal residu. Het glijmiddel is absoluut neutraal en laat geen vlekken na.

 Lubrilan Glijmiddel is geschikt voor zowel man als vrouw. Het glijmiddel tast condooms niet aan en heeft geen invloed op de kwaliteit van het sperma. Lubrilan Glijmiddel omvat geen contraceptieve eigenschappen en is veilig in gebruik en heeft een uitstekende verdraagzaamheid.

Gebruik:

Lubrilan kan zonder problemen voor langere tijd gebruikt worden. Omdat Lubrilan vrij lang werkzaam blijft, is het mogelijk het glijmiddel enige tijd van te voren aan te brengen. 

Bij de vrouw moet Lubrilan aangebracht worden rondom de vaginale opening. Breng met de vingertoppen een voldoende hoeveelheid Lubrilan aan en herhaal dit zo vaak als gewenst is.

Bij de man wordt Lubrilan op de penis aangebracht. Bij gebruik van een condoom moet het glijmiddel op het condoom zelf aangebracht worden.
Wanneer beide partners het glijmiddel gebruiken, krijg je het beste resulaat. Er zijn geen beperkingen in gebruik.

Uitwendig gebruik. Breng een kleine hoeveelheid gel aan op uw vingers en vervolgens op de geslachtsdelen. Goed sluiten na gebruik.

Lubrilan, hét vaginale glijmiddel op waterbasis, is speciaal ontwikkeld om problemen bij seksuele gemeenschap op een uiterst efficiënte en eenvoudige manier op te lossen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lubrilan Glijmiddel 40ml
Uw waardering