Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Meda

Lutom 3 60 Capsules

Adviesprijs € 40,18
Korting 3%
Onze prijs € 38,97

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Lutom 3 Capsules:

Lutom 3 capsules zijn een voedingssupplement voor de ogen, het bevat vitaminen, mineralen, luteïne en zeaxanthine, met visolie rijk aan DHA.

LUTOM 3 is een voedingssupplement met omega-3 vetzuren. Het geeft uw ogen de voedingsstoffen die ze nodig hebben. Lutom 3 ® capsules bevatten een combinatie van luteïne, zeaxanthine, meervoudig onverzadigde omega-3-vetzuren (EPA + DHA), vitaminen, zink en koper.

De samenstelling van Lutom 3  draagt bij aan de gezondheid van uw ogen en gezichtsvermogen. Een regelmatige inname van Lutom 3®  kan de achteruitgang van uw ogen en zicht vertragen. Daarnaast is Lutom 3®  goed voor de normale werking van het zenuwstelsel en de bloedvaten vooral ter hoogte van het oog.

Dit voedingssupplement werd ontwikkeld voor personen met een verhoogde behoefte aan deze stoffen en voor personen die onvoldoende van deze stoffen opnemen via de dagdagelijkse voeding.

Indicatie van Lutom 3 Capsules:

LUTOM 3 is geïndiceerd bij acute vraag naar of bij een verminderdevoedingsinname van de voedingsstoffen die ze bevatten.

LUTOM 3 capsules dragen bij ook tot de normale werking van het zenuwstelselen de bloedvaten vooral in de ogen.

 

Gebruik van Lutom 3 Capsules:

Eén capsule per dag in te nemen met water tijdens de maaltijd.

 

Bestel Lutom 3 capsules tegen de beste prijs bij 24pharma.

 

Lees zeker de bijsluiter alvorens gebruik. Mogelijke bijwerkingen staan ook in de bijsluiter vermeld.

Lutom capsules Ervaringen en reviews van andere klanten zijn hieronder terug te vinden.

Visolie rijk aan DHA ; gelatine ; ascorbinezuur (vitamine C) ; stabilisator : glycerol (E422) ; luteïne 20% (van Tagetes erecta L.) in saffloerolie ; verdikkingsmiddel : geel bijenwas (E901) ; DLalfa- tocoferolacetaat (vitamine E acetaat) ; zinkoxide ; zeaxanthine 14% (van Tagetes erecta L.) in saffloerolie ; emulgator : koolzaadlecithine (E322) ; koperoxide (II) ; kleurstof : ijzeroxiden (E172).
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lutom 3 60 Capsules
Uw waardering