Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 49€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Mannavita

Mannavita Ahornsiroop Graad C 500ml

Adviesprijs € 9,59
Korting 10%
Onze prijs € 8,63
Niet op voorraad

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Mannavita Ahornsiroop Graad C 500ml

De BIO Esdoornsiroop of Ahornsiroop van Mannavita is een ongeraffineerd en biologisch zoetmiddel, dat wordt verkregen uit Noord-Amerikaanse en Canadese esdoorns. Na aanboren van de bomen, wordt het opgevangen boomsap ingekookt en ingedikt tot esdoornsiroop. Aan het hele proces komen geen meststoffen, bestrijdingsmiddelen of onkruidverdelgers te pas, waardoor deze Esdoornsiroop 100 % puur en natuurlijk is.

De Esdoornsiroop van Mannavita heeft de kwaliteit ‘GRAAD C’ omdat ze wordt gewonnen op het einde van de lente. Graad C is het rijkst aan mineralen en vitaminen en is daarom ook onmisbaar voor de citroensapkuur, een reinigings- en afslankingskuur. Tijdens deze kuur zorgt de esdoornsiroop voor de nodige energie en voedingsstoffen. De heerlijke siroop is het natuurlijke zoetmiddel bij uitstek voor al wie geraffineerde suikers wil vervangen. Sorbet, ijs, yoghurt, muesli, cornflakes, pannenkoeken, wafels, gebak, fruitslaatjes… kunnen ermee op smaak gebracht worden.

Gebruik van Mannavita Ahornsiroop Graad C 500ml

1. Deze siroop dient om suikers te vervangen door ze te gebruiken in bijvoorbeeld gebak, pannenkoeken, wafels, sorbets, roomijs, yoghurt, muesli, ontbijgranen, fruitslaatjes…

2. Zuiveren en afslanken met een detox citroensapkuur:

  • Drinkt dagelijks 6 tot 12 grote glazen van een mengsel bestaande uit 2 eetlepels vers geperst citroensap, 2 eetlepels esdoornsiroop graad C, een snuifje cayennepeper en zo’n kwart liter water. (In totaal komt dit voor een tiendaagse kuur neer op ongeveer 2 liter esdoornsiroop graad C, vijf kilo verse citroenen, en een busje cayennepeper).
  • Drink daarnaast dagelijks in totaal minstens 3 liter water: extra mineraalwater, pepermuntthee, bloedreinigende thee en vooral een laxerende thee zijn aangewezen.
  • De beste resultaten worden verkregen als de kuur ongeveer tien dagen wordt aangehouden.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mannavita Ahornsiroop Graad C 500ml
Uw waardering