Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Naaprep

Naaprep Fysiologisch Water 5ml Promo 45+15 Ampoules GRATIS

Adviesprijs € 15,99
Korting 24%
Onze prijs € 12,15

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Naaprep Fysiologisch Water 5ml Promo 30+10 Ampoules GRATIS

Naaprep is een steriel fysiologische oplossing voor de neushygiëne, de ooghygiëne en om de oren te spoelen. Geschikt voor zuigelingen, kinderen en volwassenen.

Naaprep is aanbevolen voor baby’s, kinderen en volwassenen:

 • Voor neushygiëne – om droge of verstopte neuzen uit te spoelen of te reinigen.
 • Voor ooghygiëne – als oogdouche of -bad om de ogen te spoelen.
 • Om de oren te spoelen.
 • Om wonden uit te spoelen.
 • Voor gebruik bij aerosoltherapie.

Gebruik van Naaprep Fysiologisch Water 5ml Promo 30+10 Ampoules GRATIS

1. Naaprep kan dagelijks 1 tot 6 keer naar behoefte worden gebruikt om de neus of ogen te spoelen.
2. Gebruik nooit eenzelfde dosis voor verschillend gebruik. De 1-dosisflacon is wegwerpmateriaal voor individueel gebruik. Maak een flacon los en draai de dop eraf om hem te openen.

Gebruik nooit eenzelfde dosis voor verschillend gebruik. De 1-dosisflacon is wegwerpmateriaal voor individueel gebruik. Maak een flacon los en draai de dop eraf om hem te openen.


Naaprep™ kan dagelijks 1 tot 6 keer naar behoefte worden gebruikt om de neus of ogen te spoelen.


Voor neushygiëne: fysiologisch water om een droge of verstopte neus te spoelen of te reinigen. • Gebruiksaanwijzing: Buig het het hoofd naar achteren. Stop het uiteinde van het flesje voorzichtig in een neusgat en druk zachtjes op de flacon. Herhaal deze handeling voor het andere neusgat. Houd het hoofd recht om het slijm uit de neus te laten lopen en veeg het overtollige product af. Snuit uw neus niet hard tot 10 minuten na de toediening. • Voorzorgen: Laat bij baby's enkele druppels van het product in de neus lopen zonder druk uit te oefenen om het risico op besmetting van het middenoor te vermijden..


Voor ooghygiëne: fysiologisch water als oogspoeling of -bad om de ogen te spoelen. • Gebruiksaanwijzing: Doe enkele druppels van de oplossing in elk oog en let erop dat de flacon niet in contact komt met het oogoppervlak. Veeg de overtollige vloeistof weg met steriel gaasverband. • Voorzorgen: Wacht een kwartier vóór u een ander oogverzorgingsproduct gebruikt.


Fysiologisch water om wonden uit te spoelen • Gebruiksaanwijzing: Spoel de wond uit met de volledige inhoud van een flacon. Let erop dat de flacon niet in contact komt met de wond. • Voorzorgen: Veeg de overtollige vloeistof alleen weg rond de wond.


Fysiologisch water voor oorhygiëne • Voor een perfecte oorhygiëne gebruikt u Naaprep™ om oplosbaar oorsmeer te verwijderen en de externe gehoorgang uit te spoelen na het gebruik van een oppervlakte actieve ooroplossing. • Gebruiksaanwijzing: Spoel de externe gehoorgang uit met Naaprep™. Gebruik 1 flacon Naaprep™ voor beide oren. Veeg de overtollige vloeistof weg met gaasverband.


Fysiologisch water voor gebruik bij aerosoltherapie • Gebruiksaanwijzing: Volg de instructies van uw arts wanneer u geneesmiddelen verdund gebruikt in een aerosolapparaat en raadpleeg de bijsluiter van het product voor meer gedetailleerde instructies over het gebruik van een verdunde zoutoplossing. Indien alleen Naaprep™ wordt gebruikt, volg dan de instructies van het inhalatietoestel. • Voorzorgen: Vraag uw geneesheer om advies voor het eerste gebruik of in geval van overgevoeligheid van de ademhalingswegen, ernstige ademhalingsziektes of hart- en vaatziektes.


HOE MOET NAAPREP™ WORDEN BEWAARD?


Aangezien het product geen bewaarmiddelen bevat, is het belangrijk dat u de inhoud van het flesje onmiddellijk na het openen gebruikt. Gooi de flesjes weg die gedeeltelijk zijn gebruikt, open of beschadigd zijn en verwijder de resterende vloeistof in het aerosolapparaat na gebruik.


Gebruik het product niet meer na de op de unidosis vermelde uiterste gebruiksdatum.


BUITEN HET BEREIK EN ZICHT VAN KINDEREN HOUDEN.

Natriumchloride 0,9g /Gezuiverd water 100 ml

Steriele fysiologische zoutoplossing met natriumchloride en gezuiverd water.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Naaprep Fysiologisch Water 5ml Promo 45+15 Ampoules GRATIS
Uw waardering