Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 49€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Nailner

Nailner Schimmelnagelpen 2in1 4ml Promo - €5

Adviesprijs € 22,50
Korting 35%
Onze prijs € 14,63

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Nailner Schimmelnagelpen 2in1 4ml Promo - €5

De Nailner Schimmelnagelpen behandelt niet alleen de kalknagel maar verbetert ook het uiterlijk van de geïnfecteerde nagel. 

  • Behandelt kalknagels: een uniek transportsysteem zorgt ervoor dat de ingrediënten in de volledige nagel door kunnen dringen. Door het milieu van de nagel te veranderen, ten nadele van de schimmel, kan de schimmel bij de bron worden tegengegaan.
  • Voorkomt kalknagels: dagelijks aanbrengen beschermt de nieuwe nagel tegen infectie.
  • Zichtbaar resultaat na 7 dagen: Nailner 2 IN 1 bevat ook een kleur verbeterend ingrediënt dat helpt om het uiterlijk van de geïnfecteerde nagel na 7 dagen te verbeteren.

Gebruik van Nailner Schimmelnagelpen 2in1 4ml Promo - €5

1. Effectieve behandeling: breng de Nailner Schimmelnagelpen 4 weken lang 2 keer per dag aan (bijvoorbeeld 's ochtends en 's avonds). Daarna kun je de dosering terugbrengen tot een keer per dag gedurende de gehele aangroeiperiode van de nagel (zes tot acht maanden voor vingernagels, acht tot twaalf maanden voor teennagels).

2. Breng de vloeistof met de handige pen-applicator op de gehele nagel aan, ook onder de nageltip. Laat Nailner een tot twee minuten inwerken voordat je sokken of schoenen aantrekt.

3. Preventief: Breng de vloeistof eenmaal per week aan om kalknagels te voorkomen. Verwijder eerst nagellak of vuil voor het aanbrengen van Nailner. Sluit de pen na gebruik goed af.

Nailner Kalknagelpen 2 IN 1: Ethyl Lactate, Glycerin, Aqua, Lactic Acid, Resacetophenone, Citric Acid.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nailner Schimmelnagelpen 2in1 4ml Promo - €5
Uw waardering