Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: NAN

Nan Optipro 2 Opvolgmelk 6-12 Maanden 800g

€ 18,99

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

OPGELET: Om de kwaliteit steeds te kunnen garanderen, mag babyvoeding om welke reden dan ook niet geretourneerd worden. Wij raden u ook sterk af om babyvoeding in grote aantallen te kopen, omwille van medische redenen waarbij u van babymelk zou moeten veranderen. Wij raden u aan om per 2 of 3 stuks te bestellen. Alvast bedankt voor uw begrip.

Omschrijving van Nan Optipro 2 Opvolgmelk 6-12 Maanden 800g

NAN OPTIPRO 2 is een standaard opvolgmelk bestemd voor baby's vanaf 6 maanden. Nan Optipro 2 draagt bij aan het geven van een stevige basis voor het leven, dankzij:

  • Zink dat het immuunsysteem ondersteunt.
  • Ijzer dat bijdraagt aan de normale cognitieve ontwikkeling.
  • Omega-3-vetzuren die bijdragen tot de normale ontwikkeling van de hersenen

Waarschuwing

Bevat melk, vis en soja.

Gebruik van Nan Optipro 2 Opvolgmelk 6-12 Maanden 800g

1. Moedermelk is de ideale voeding voor de zuigeling. Raadpleeg uw dokter alvorens de beslissing te nemen om een zuigelingenmelk te gebruiken.

Magere melk, wei-eiwitten (melk), lactose, zonnebloemolie, weipermeaat (melk), kokosolie, koolzaadolie met laag erucazuurgehalte, calciumcitraat, visolie, kaliumcitraat, sojalecithine, calciumfosfaat, magnesiumchloride, natriumcitraat, vitamines (C, E, pantotheenzuur, niacine, B1, A, B6, B2, foliumzuur, K, biotine, D, B12), natriumchloride, ijzersulfaat, zinksulfaat, cultuur bifidus (BL), kopersulfaat, mangaansulfaat, kaliumjodide, natriumselenaat.

BELANGRIJK: moedermelk is de ideale voeding voor de zuigeling en het is aangeraden om de borstvoeding zo lang mogelijk aan te houden. Raadpleeg uw dokter alvorens de beslissing te nemen om een zuigelingenmelk te gebruiken.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nan Optipro 2 Opvolgmelk 6-12 Maanden 800g
Uw waardering