Merk: NAN

Nan Optipro 3 Groeimelk 1+ Jaar 800g

Adviesprijs € 15,49 Onze prijs € 14,06

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Nan Optipro 3 Groeimelk 1+ Jaar 800g

NAN OPTIPRO 3 is een groeimelk perfect aangepast aan de behoeften van je kind vanaf 1 jaar. Het draagt bij aan het geven van een stevige basis voor het leven, dankzij:

  • Immunonutriënten zoals zink en vitaminen A, C en D die het immuunsysteem ondersteunen.
  • Omega-3-vetzuren (ALA) die bijdragen tot de normale ontwikkeling van de hersenen.

Gebruik van Nan Optipro 3 Groeimelk 1+ Jaar 800g

1. Moedermelk is de ideale voeding voor baby's. Raadpleeg uw dokter alvorens de beslissing te nemen om een zuigelingenmelk te gebruiken.

Magere melk, maltodextrine, zonnebloemolie, weipermeaat (melk), gedemineraliseerde melkwei (melk), lactose (melk), kokosolie, koolzaadolie met laag erucazuurgehalte, calciumcitraat, kaliumcitraat, sojalecithine, natriumcitraat, calciumfosfaat, natriumfosfaat, vitamines (C, E, pantotheenzuur, niacine, B1, A, B6, B2, D, K, foliumzuur, biotine, B12), magnesiumchloride, natriumchloride, ijzersulfaat, zinksulfaat, Bifidus (BL) cultuur, kopersulfaat, kaliumjodide, natriumselenaat.

BELANGRIJK: moedermelk is de ideale voeding voor de zuigeling en het is aangeraden om de borstvoeding zo lang mogelijk aan te houden. Raadpleeg uw dokter alvorens de beslissing te nemen om een zuigelingenmelk te gebruiken.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nan Optipro 3 Groeimelk 1+ Jaar 800g
Uw waardering