Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 49€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Nutrilon

Nutrilon A.R. 1 Regurgitatie NF 800g

Adviesprijs € 24,99 Onze prijs € 21,50

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Nutrilon A.R. 1 Regurgitatie NF 800g

Nutrilon A.R. 1 is een startmelk voor baby's die last hebben van reflux. Zijn formule met johannesbroodpitmeel en caseïne/whey zorgt voor minder regurgitatie. Bevat daarnaast ook LCP's voor een betere neurologische en visuele ontwikkeling, pro- en prebiotica voor een gezonde darmflora.

Gebruik van Nutrilon A.R. 1 Regurgitatie NF 800g

1. Was de handen en zorg dat alle materialen goed proper zijn.
2. Giet de voorgeschreven hoeveelheid water in de zuigfles. Gebruik bij voorkeur mineraalarm flessenwater of vooraf gekookt leidingwater.
3. Verwarm het water tot 37°C.
4. Voeg het voorgeschreven aantal maatschepjes voeding toe aan het water. Sluit de zuigfles en schud krachtig verticaal todat het poeder helemaal is opgelost.
5. Controleer daarna de temperatuur van de bereiding op je pols.
6. Sluit altijd goed de doos na gebruik.

Om te openen, verwijder het veiligheidslipje.Gebruik de handige afstrijkrand in de doos. Plaats na gebruik het maatschepje in de voorziene ruimte in het deksel.Om te sluiten, druk in het midden van het deksel om het poeder vers te houden.

1) Was je handen en zorg ervoor dat alle materialen goed proper zijn.

2) Giet de voorgeschreven hoeveelheid water in de zuigfles. Gebruik bij voorkeur mineraalarm flessenwater of vooraf gekookt leidingwater. Verwarm het water tot 37°C.

3) Gebruik de afstrijkrand om overtollig poeder af te schrapen.

4) Voeg het voorgeschreven aantal maatschepjes voeding toe aan het water. Sluit de zuigfles en schud daarna tot het poeder volledig opgelost is.

5) Controleer de temperatuur van de bereiding op je pols. Sluit altijd goed de doos na gebruik. Gebruik binnen één uur na bereiding en gooi restjes weg

Belangrijk: volg altijd de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Aan een onjuiste bereiding en/of bewaring zijn risico's voor de gezondheid van je baby verbonden.

Lactose (melk), magere melk, plantaardige oliën (palmolie, koolzaadolie, kokosolie, zonnebloemolie, olie van Mortierella alpina), maltodextrine, johannesbroodpitmeel, calciumcarbonaat, visolie, L-cysteïnehydrochloride, L-ascorbinezuur, sojalecithine, taurine, cholinechloride, natrium-L-ascorbaat, ijzersulfaat, inositol, zinksulfaat, uridine 5’-monofosfaatnatriumzout, cytidine 5’-monofosfaat, DL-α-tocoferylacetaat, adenosine 5’-monofosfaat, inosine 5’-monofosfaatnatriumzout, nicotinamide, guanosine 5’-monofosfaatnatriumzout, L-carnitine, kopersulfaat, pteroylmonoglutaminezuur, calcium-D-pantothenaat, mangaansulfaat, retinylpalmitaat, DL-α-tocoferol, D-biotine, thiaminehydrochloride, cyanocobalamine, cholecalciferol, pyridoxinehydrochloride, kaliumjodide, fytomenadion, natriumseleniet.

Dieetvoeding bij regurgitatie.

Nutrilon® A.R. 1 is een voeding voor medisch gebruik. Geschikt als enige voedingsbron vanaf de geboorte indien geen borstvoeding gegeven wordt of in combinatie met borstvoeding. Gebruik Nutrilon® A.R. 1 alleen onder medisch toezicht. Nutrilon® A.R. 1 is niet geschikt voor te vroeg geboren kindjes. Nutrilon® A.R. 1 is een dikkere voeding. Pas de speen hierop aan, indien nodig.

Borstvoeding is de beste voeding voor je baby.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nutrilon A.R. 1 Regurgitatie NF 800g
Uw waardering