Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 49€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Nutrilon

Nutrilon A.R. 2 Regurgitatie Opvolgmelk 800g

Adviesprijs € 24,99 Onze prijs € 22,14

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Nutrilon A.R. 2 Regurgitatie Opvolgmelk 800g

Nutrilon A.R. 2 is een anti-regurgitatiemelk voor kinderen vanaf 6 maanden.

Regurgitatie of het teruggeven van melk komt vaak voor bij baby’s. Het probleem is meestal van voorbijgaande aard en wordt gekenmerkt door het terugvloeien van kleine hoeveelheden melk uit de maag. Dit ligt aan het feit dat de slokdarm en het maagklepje nog niet volledig volgroeid zijn. 

Nutrilon A.R. is efficiënt in de behandeling van regurgitatie ,dankzij de aanwezigheid van johannesbroodpitmeel, dat de voeding verdikt in de maag, en de speciale eiwitsamenstelling, dat de verdikking van de voeding bevordert in de maag. 

Nutrilon A.R. 2 bevat koemelk, lactose en soja.

Nutrilon A.R. 2 is glutenvrij.

Gebruik van Nutrilon A.R. 2 Regurgitatie Opvolgmelk 800g

1. Gebruik 1 afgestreken maatschepje (4,7 g) poeder per 30 ml water.
2. Aanbevolen minimale hoeveelheid: 500 ml/dag.
3. Sluit de fles onmiddellijk na bereiding. Giet de melkrestjes weg na de maaltijd.

Om te openen, verwijder het veiligheidslipje.Gebruik de handige afstrijkrand in de doos. Plaats na gebruik het maatschepje in de voorziene ruimte in het deksel.Om te sluiten, druk in het midden van het deksel om het poeder vers te houden.

  1. Was je handen en zorg ervoor dat alle materialen goed proper zijn.
  2. Giet de voorgeschreven hoeveelheid water in de zuigfles. Gebruik bij voorkeur mineraalarm flessenwater of vooraf gekookt leidingwater. Verwarm het water tot 37°C.
  3. Gebruik de afstrijkrand om overtollig poeder af te schrapen.
  4. Voeg het voorgeschreven aantal maatschepjes voeding toe aan het water. Sluit de zuigfles en schud daarna tot het poeder volledig opgelost is.
  5. Controleer de temperatuur van de bereiding op je pols. Sluit altijd goed de doos na gebruik. Gebruik binnen één uur na bereiding en gooi restjes weg

Belangrijk: volg altijd de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Aan een onjuiste bereiding en/of bewaring zijn risico's voor de gezondheid van je baby verbonden.

lactose (melk), magere melk, plantaardige oliën (palmolie, koolzaadolie, kokosolie, zonnebloemolie, olie van mortierella alpina), maltodextrine, johannesbroodpitmeel, colciumcarbonaat, visolie, L-cysteïnehydrochloride, L-ascorbinezuur, sojalecithine, taurine, cholinechloride, natrium-L-ascorbaat, ijzersulfaat, inositol, zinksulfaat,DL-a-tocoferol, uridine 5-momofosfaatnatriumzout, cytidine 5-momofosfaat, inosine 5- momofosfaatnatriumzout, nicotinamide, guanosine 5-monofosfaatnatriumzout, L-carnitine, kopersulfaat, pteroylmonoglutaminezuur, calcium-D-pantothenaat, mangaansulfaat, retinylpalmitaat, D-Biotine, thiaminehydrochloride, cyanocobalamine, cholecalciferol, pyridoxinehydrochloride, kaliumjodide, fytomenadion, natriumseleniet
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nutrilon A.R. 2 Regurgitatie Opvolgmelk 800g
Uw waardering