Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Nutrilon

Nutrilon Ex-Prematuur 800g

€ 25,09

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Nutrilon Ex-Prematuur is ontwikkeld naar de voedingsbehoeften van de premature zuigeling bij ontslag uit het ziekenhuis of na advies van de arts.

Nutrilon Ex-Prematuur bevat "Immunofortis", een unieke mix van prebiotische vezels die zorgt voor een optimale darmflora en zo de weerstand van de zuigeling versterkt. Daarnaast bevat Nutrilon Ex-Prematuur ook LCP's (omega 3 en 6) en nucleotiden die een rol spelen bij de ontwikkeling van het immuunsysteem.

Gebruik:

1 afgestreken maatschepje = 5,1 g poeder per 30 ml water.

3 maatschepjes + 90 ml water = 100 ml zuigelingenvoeding.

De fles onmiddellijk geven na bereiding en na de maaltijd de melkrestjes niet bewaren.

Om te openen, verwijder het veiligheidslipje.
Gebruik de handige afstrijkrand in de doos. Plaats na gebruik het maatschepje in de voorziene ruimte in het deksel.Om te sluiten, druk in het midden van het deksel om het poeder vers te houden.

1) Was je handen en zorg ervoor dat alle materialen goed proper zijn.

2) Giet de voorgeschreven hoeveelheid water in de zuigfles. Gebruik bij voorkeur mineraalarm flessenwater of vooraf gekookt leidingwater. Verwarm het water tot 37°C.

3) Gebruik de afstrijkrand om overtollig poeder af te schrapen.

4) Voeg het voorgeschreven aantal maatschepjes voeding toe aan het water. Sluit de zuigfles en schud daarna tot het poeder volledig opgelost is.

5) Controleer de temperatuur van de bereiding op je pols. Sluit altijd goed de doos na gebruik. Gebruik binnen één uur na bereiding en gooi restjes weg

Belangrijk: volg altijd de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Aan een onjuiste bereiding en/of bewaring zijn risico's voor de gezondheid van je baby verbonden.

Nutrilon® Ex-Prematuur, dieetvoeding bij prematuren

Nutrilon® Ex-Prematuur is een voeding voor medisch gebruik. Geschikt als enige voedingsbron voor prematuren ≥ 1800 g met een groeiachterstand, indien geen borstvoeding gegeven wordt of in combinatie met borstvoeding. Gebruik Nutrilon® Ex-Prematuur alleen onder medisch toezicht. Niet geschikt voor parenteraal gebruik.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nutrilon Ex-Prematuur 800g
Uw waardering