Merk: Nutrilon

Nutrilon Omneo 1 Poeder 800g

Adviesprijs € 23,89
Korting 10%
Onze prijs € 21,50

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Nutrilon Omneo 1 Poeder 800g

Nutrilon Omneo 1 is een dieetvoeding voor medisch gebruik voor de behandeling van verteringsproblemen (constipatie, harde stoelgang, krampjes) en is geschikt voor zuigelingen van 0 tot 6 maanden.

Nutrilon Omneo 1 is NIET geschikt voor zuigelingen die een allergie ontwikkeld hebben.

Nutrilon Omneo 1 bevat "Immunofortis", een unieke mix van prebiotische vezels die zorgt voor een optimale darmflora en zo de weerstand versterkt van de zuigeling. Daarnaast bevat Nutrilon Omneo 1 ook essentiële vitaminen, mineralen en omega 3 en 6. 

Gebruik van Nutrilon Omneo 1 Poeder 800g

1. Gebruik 1 afgestreken maatschepje (4,6 g) poeder per 30 ml water.
2. 3 maatschepjes per 90 ml water = 100 ml zuigelingenmelk.
3. Geef de fles onmiddellijk na bereiding en giet de melkrestjes na de maaltijd weg.

Om te openen, verwijder het veiligheidslipje.Gebruik de handige afstrijkrand in de doos. Plaats na gebruik het maatschepje in de voorziene ruimte in het deksel.Om te sluiten, druk in het midden van het deksel om het poeder vers te houden.

1) Was je handen en zorg ervoor dat alle materialen goed proper zijn.

2) Giet de voorgeschreven hoeveelheid water in de zuigfles. Gebruik bij voorkeur mineraalarm flessenwater of vooraf gekookt leidingwater. Verwarm het water tot 37°C.

3) Gebruik de afstrijkrand om overtollig poeder af te schrapen.

4) Voeg het voorgeschreven aantal maatschepjes voeding toe aan het water. Sluit de zuigfles en schud daarna tot het poeder volledig opgelost is.

5) Controleer de temperatuur van de bereiding op je pols. Sluit altijd goed de doos na gebruik. Gebruik binnen één uur na bereiding en gooi restjes weg

Belangrijk: volg altijd de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Aan een onjuiste bereiding en/of bewaring zijn risico's voor de gezondheid van je baby verbonden.

Dieetvoeding bij krampen, kolieken, moeizame ontlasting of constipatie.

Nutrilon® Omneo 1 is een voeding voor medisch gebruik. Geschikt als enige voedingsbron vanaf de geboorte indien geen borstvoeding gegeven wordt of in combinatie met borstvoeding. Gebruik Nutrilon® Omneo 1 alleen onder medisch toezicht. Nutrilon® Omneo 1 is een dikkere voeding. Pas de speen hierop aan, indien nodig. Borstvoeding is de beste voeding voor je baby.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nutrilon Omneo 1 Poeder 800g
Uw waardering