Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Nutrilon

Nutrilon Pepti MCT Lactosevrij Zuigelingenvoeding Poeder 450g

Adviesprijs € 22,90
Korting 5%
Onze prijs € 21,76

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

OPGELET: Om de kwaliteit steeds te kunnen garanderen, mag babyvoeding om welke reden dan ook niet geretourneerd worden. Wij raden u ook sterk af om babyvoeding in grote aantallen te kopen, omwille van medische redenen waarbij u van babymelk zou moeten veranderen. Wij raden u aan om per 2 of 3 stuks te bestellen. Alvast bedankt voor uw begrip.

Omschrijving van Nutrilon Pepti MCT Lactosevrij Zuigelingenvoeding Poeder 450g

Nutrilon Pepti MCT is dieetvoeding voor baby's met een koemelkeiwitallergie in combinatie met malabsorptie. Nutrilon Pepti MCT ondersteunt de ontwikkeling van het immuunsysteem. Deze dieetvoeding is geschikt voor baby's vanaf de geboorte.

  • Verlaagd lactosegehalte.
  • Doorgedreven eiwithydrolysaat.
  • MCT: middellange keten triglyceriden.
  • Hypoallergeen

Gebruik van Nutrilon Pepti MCT Lactosevrij Zuigelingenvoeding Poeder 450g

1. Gebruik enkel op advies van een pediater.
2. Volg de instructies op de verpakking.

Belangrijk: volg altijd de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Aan een onjuiste bereiding en/of bewaring zijn risico's voor de gezondheid van je baby verbonden.

  1. Was je handen en zorg ervoor dat alle materialen goed proper zijn.
  2. Giet de voorgeschreven hoeveelheid water in de zuigfles. Gebruik bij voorkeur mineraalarm flessenwater of vooraf gekookt leidingwater. Verwarm het water tot 37°C.
  3. Haal het bijgeleverde maatschepje losjes door het poeder en strijk het af met de platte kant van een proper mes.
  4. Voeg het voorgeschreven aantal maatschepjes voeding toe aan het water. Sluit de zuigfles en schud daarna tot het poeder volledig opgelost is.
  5. Controleer de temperatuur van de bereiding op je pols. Sluit de doos altijd goed na gebruik. Gebruik bereide voeding binnen 1 uur en gooi restjes weg. Bereide voeding niet opwarmen in de microgolfoven.

Het aantal voedingen en de hoeveelheid is afhankelijk van de leeftijd en de individuele behoeften van je baby en wordt bepaald door de arts. Normale dosering: per 30 ml water, 1 afgestreken maatschepje poeder toevoegen.

Glucosesiroop, Gehydrolyseerd Wei-Eiwitconcentraat (Melk), Plantaardige Middellange Keten Triglyceriden, Plantaardige Oliën (Koolzaadolie, Zonnebloemolie, Palmolie, Olie Van Mortierella Alpina), Mono- En Diglyceriden Van Vetzuren Veresterd Met Citroenzuur, Tricalciumfosfaat, Kaliumdiwaterstoffosfaat, Kaliumchloride, Calciumcarbonaat, Visolie, Cholinechloride, Natriumchloride, Magnesiumchloride, L-Ascorbinezuur, Taurine, Natrium-L-Ascorbaat, Inositol, Ijzersulfaat, DL-Α-Tocoferylacetaat, Zinksulfaat, L-Carnitine, Uridine 5’-Monofosfaatnatriumzout, Cytidine 5’-Monofosfaat, Adenosine 5’-Monofosfaat, Inosine 5’-Monofosfaatnatriumzout, Nicotinamide, Calcium-D-Pantothenaat, Guanosine 5’-Monofosfaatnatriumzout, D-Biotine, Kopersulfaat, Pteroylmonoglutaminezuur, Retinylpalmitaat, Riboflavine, DL-Α-Tocoferol, Mangaansulfaat, Cyanocobalamine, Thiaminehydrochloride, Cholecalciferol, Pyridoxinehydrochloride, Kaliumjodide, Fytomenadion, Natriumseleniet.

Dieetvoeding bij koemelkeiwitallergie in combinatie met malabsorptie.

Nutrilon® Pepti MCT is een voeding voor medisch gebruik en is speciaal ontwikkeld voor baby's met koemelkeiwitallergie en verterings en/of absorptiestoornissen. Geschikt als enige voedingsbron vanaf de geboorte tot 6 maanden, indien geen borstvoeding gegeven wordt of in combinatie met borstvoeding. Na 6 maanden is Nutrilon® Pepti MCT geschikt als onderdeel van een gezonde, gevarieerde voeding. Gebruik Nutrilon® Pepti MCT alleen onder medisch toezicht. Nutrilon® Pepti MCT is geschikt bij lactose-intolerantie. Niet geschikt voor parenteraal gebruik. Nutrilon® Pepti MCT heeft door de speciale behandeling een specifieke geur en smaak. Borstvoeding is de beste voeding voor baby's.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nutrilon Pepti MCT Lactosevrij Zuigelingenvoeding Poeder 450g
Uw waardering