Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 49€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Nutrilon

Nutrilon Prosyneo 1 0M+ Poeder 800g

Adviesprijs € 24,99 Onze prijs € 21,53

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Nutrilon Prosyneo 1 0M+ Poeder 800g

Nutrilon Prosyneo 1 is een volledige zuigelingenvoeding op basis van eiwithydrolysaat, geschikt vanaf de geboorte indien geen borstvoeding gegeven wordt of in combinatiemet borstvoeding. Nutrilon Prosyneo 1 is niet geschikt bij koemelkeiwitallergie.

  • Geschikt voor baby's vanaf de geboorte.
  • Geformuleerd op basis van eiwithydrolysaat.
  • Bewezen effect.
  • Samenstelling die wetenschappelijk onderzocht en gepatenteerd is.
  • Komt met een maatschepje in de doos.

Moedermelk is de ideale voeding voor zuigelingen. De Wereldgezondheidsorganisatie adviseert om uw baby de eerste zes maanden alleen borstvoeding te geven om een optimale groei, ontwikkeling en gezondheid te garanderen. Raadpleeg daarom steeds uw arts alvorens de beslissing te nemen om een zuigelingenmelk te gebruiken. Bewaar en bereid een zuigelingenmelk zoals aangegeven op de verpakking. Aan het onjuist bewaren of bereiden van zuigelingenmelk zijn risico’s verbonden.

Gebruik van Nutrilon Prosyneo 1 0M+ Poeder 800g

Verwijder eerst het veiligheidsslipje om de doos te openen. Plaats na gebruik het maatschepje in de voorziene ruimte in het deksel. Druk in het midden van het deksel om de doos te sluiten om zo het poeder vers te houden.

  1. Was de handen en zorg ervoor dat alle materialen proper zijn.
  2. Giet de voorgeschreven hoeveelheid water in de zuigfles. Gebruik bij voorkeur mineraalarm flessenwater of vooraf gekookt leidingwater. Verwarm het water tot 37°C.
  3. Schraap overtollig poeder af met de afstrijkrand.
  4. Voeg het voorgeschreven aantal maatschepjes voeding toe aan het water. Sluit de zuigfles en schud daarna tot het poeder volledig opgelost is.
  5. Controleer de temperatuur van de bereiding op je pols. Sluit altijd goed de doos na gebruik. Gebruik binnen één uur na bereiding en gooi restjes weg.
LACTOSE, WEI-EIWIT-HYDROLYSAAT, PLANTAARDIGE OLIËN (PALMOLIE, KOOLZAADOLIE, KOKOSOLIE, HIGH OLEIC ZONNEBLOEMOLIE, ZONNEBLOEMOLIE), GALACTO-OLIGOSACHARIDEN, MONO- EN DIGLYCERIDEN VAN VETZUREN VERESTERD MET CITROENZUUR, SOJALECITHINE), FRUCTO-OLIGOSACHARIDEN, KALIUMWATERSTOFFOSFAAT, CALCIUMCHLORIDE, VISOLIE, OLIE VAN MORTIERELLA ALPINA, CHOLINECHLORIDE, L-ASCORBINEZUUR, TAURINE, NATRIUM-L-ASCORBAAT, BIFIDOBACTERIUM BREVE M-16V, INOSITOL, IJZERSULFAAT, ZINKSULFAAT, URIDINE-5'-MONOFOSFAATNATIRUMZOUT, CYTIDINE-5'-MONOFOSFAAT, ADENOSINE-5'-MONOFOSFAAT, INOSINE-5'-MONOFOSFAATNATRIUMZOUT, L-CARNITINE, DL-A-TOCOFERYLACETAAT, NICOTINAMIDE, GUANOSINE-5'-MONOFOSFAATNATRIUMZOUT, CALCIUM-D-PANTOTHENAAT, KOPERSULFAAT, RETINYLPALMITAAT, DL-A-TOCOFEROL, RIBOFLAVINE, THIAMINEHYDROCHLORIDE, PYRIDOXINEHYDROCHLORIDE, MANGAANSULFAAT, KALIUMJODIDE, PTEROYLMONOGLUTAMINEZUUR, FYTOMENADION, D-BIOTINE, NATRIUMSELENIET, CHOLECALCIFEROL, CYANOCOBALAMINE.

Hypoallergene formule met Syneo™, die het risico op koemelkeiwitallergie verkleint. Vanaf de geboorte.

Borstvoeding is de beste voeding voor baby's. Nutrilon® Prosyneo HA 1 is een zuigelingenmelk op basis van eiwithydrolysaat, geschikt vanaf de geboorte indien geen borstvoeding gegeven wordt of in combinatie met borstvoeding. Niet geschikt bij koemelkeiwitallergie.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nutrilon Prosyneo 1 0M+ Poeder 800g
Uw waardering