Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Nutrilon

Nutrilon Prosyneo 2 (vanaf 6 maanden) + Opvolgmelk Poeder (800g)

Adviesprijs € 26,10
Korting 3%
Onze prijs € 25,32
Waardering:
80% of 100

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

OPGELET: Om de kwaliteit steeds te kunnen garanderen, mag babyvoeding om welke reden dan ook niet geretourneerd worden. Wij raden u ook sterk af om babyvoeding in grote aantallen te kopen, omwille van medische redenen waarbij u van babymelk zou moeten veranderen. Wij raden u aan om per 2 of 3 stuks te bestellen. Alvast bedankt voor uw begrip.

Omschrijving van Nutrilon Prosyneo 2 (geschikt vanaf 6 maanden) + Opvolgmelk Poeder (800g)

Nutrilon Prosyneo 2 is een opvolgmelk op basis van eiwithydrolysaat dat bijdraagt tot de normale werking van het immuunsysteem van je baby dankzij de aanwezigheid van vitamines A, C en D.

Nutrilon Prosyneo 2 is geschikt voor baby's vanaf 6 maanden.

Gebruik van Nutrilon Prosyneo 2 6M+ Opvolgmelk Poeder 800g

  1. Verwijder het veiligheidslipje om te openen.
  2. Gebruik de handige afstrijkrand in de doos. Plaats na gebruik het maatschepje in de voorziene ruimte in het deksel.
  3. Druk in het midden van het deksel om de doos te sluiten. Op deze manier houdt u het poeder vers.

Belangrijk: volg altijd deze gebruiksaanwijzing. Aan onjuiste bereiding en bewaring zijn risico’s voor de gezondheid van je baby verbonden.
  • Was je handen en zorg ervoor dat alle materialen goed proper zijn.
  • Giet de voorgeschreven hoeveelheid water in de zuigfles. Gebruik bij voorkeur mineraalarm flessenwater of vooraf gekookt leidingwater. Verwarm het water tot 37°C.
  • Gebruik de afstrijkrand om overtollig poeder af te schrapen.
  • Voeg het voorgeschreven aantal maatschepjes voeding toe aan het water. Sluit de zuigfles en schud daarna tot het poeder volledig opgelost is.
  • Controleer de temperatuur van de bereiding op je pols. Sluit altijd goed de doos na gebruik. Gebruik binnen één uur na bereiding en gooi restjes weg.
LACTOSE, WEI-EIWIT-HYDROLYSAAT, PLANTAARDIGE OLIËN (PALMOLIE, KOOLZAADOLIE, KOKOSOLIE, HIGH OLEIC ZONNEBLOEMOLIE, ZONNEBLOEMOLIE), GALACTO-OLIGOSACHARIDEN, EMULGATOR (MONO- EN DIGLYCERIDEN VAN VETZUREN VERESTERD MET CITROENZUUR, SOJALECITHINE), FRUCTO-OLIGOSACHARIDEN, KALIUMWATERSTOFFOSFAAT, CALCIUMCHLORIDE, CALCIUMFOSFAAT, VISOLIE, OLIE VAN MORTIERELLA ALPINA, CHOLINECHLORIDE, L-ASCORBINEZUUR, TAURINE, NATRIUM-L-ASCORBAAT, IJZERSULFAAT, BIFODOBACTERIUM BREVE M-16V, ZINKSULFAAT, INOSITOL, URIDINE 5'-MONOFOSFAATNATRIUMZOUT, CYTIDINE 5'-MONOFOSFAAT, DL-A-TOCOFERYLACETAAT, ADENOSINE 5'-MONOFOSFAAT, INOSINE 5'-MONOFOSFAATNATRIUMZOUT, L-CARNITINE, NICOTINAMIDE, GUANOSINE 5'-MONOFOSFAATNATRIUMZOUT, CALCIUM D-PANTOTHENAAT, KOPERSULFAAT, RETINYLPALMITAAT, DL-A-TOCOFEROL, RIBOFLAVINE, THIAMINEHYDROCHLORIDE, PYRIDOXINEHYDROCHLORIDE, KALIUMJODIDE, MANGAANSULFAAT, PTEROYLMONOGLUTAMINEZUUR, FYTOMENADION, D-BIOTINE, NATRIUMSELENIET, CHOLECALCIFEROL, CYANOCOBALAMINE

Hypoallergene formule met Syneo™, die het risico op koemelkeiwitallergie verkleint. Vanaf 6 maanden.

Borstvoeding is de beste voeding voor baby's. Nutrilon® Prosyneo HA 2 is een opvolgmelk op basis van eiwithydrolysaat, geschikt vanaf 6 maanden als onderdeel van een gezonde, gevarieerde voeding. De eerste 6 maanden na de geboorte is Nutrilon® Prosyneo HA 2 niet geschikt als vervanging van borstvoeding. Niet geschikt bij koemelkeiwitallergie.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nutrilon Prosyneo 2 (vanaf 6 maanden) + Opvolgmelk Poeder (800g)
Uw waardering