Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 49€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Nutrilon

Nutrilon Verzadiging 1 Zuigelingenmelk Poeder 800g

Adviesprijs € 18,99 Onze prijs € 16,48

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Nutrilon Verzadiging 1 Zuigelingenmelk Poeder 800g

De ingedikte formule Nutrilon Verzadiging 1, een verbeterd recept met Pronutra-ADVANCE, is speciaal ontworpen om te beantwoorden aan de specifieke voedingsbehoeften van je baby tijdens elke fase van zijn/haar ontwikkeling. Geschikt vanaf de geboorte indien geen borstvoeding wordt gegeven of in combinatie met borstvoeding. 

Indicatie

Geschikt voor gebruik vanaf de geboorte.

Gebruik van Nutrilon Verzadiging 1 Zuigelingenmelk Poeder 800g

1. Was de handen en zorg ervoor dat alle materialen goed proper zijn.
2. Giet de voorgeschreven hoeveelheid water in de zuigfles. Gebruik bij voorkeur mineraalarm flessenwater of vooraf gekookt leidingwater. Verwarm het water tot 37°C.
3. Gebruik de afstrijkrand om overtollig poeder af te schrapen.
4. Voeg het voorgeschreven aantal maatschepjes voeding toe aan het water. Sluit de zuigfles en schud daarna tot het poeder volledig opgelost is.
5. Controleer de temperatuur van de bereiding op je pols. Sluit altijd goed de doos na gebruik.
6. Gebruik binnen één uur na bereiding en gooi restjes weg.

Om te openen, verwijder het veiligheidslipje.Gebruik de handige afstrijkrand in de doos. Plaats na gebruik het maatschepje in de voorziene ruimte in het deksel.Om te sluiten, druk in het midden van het deksel om het poeder vers te houden.

1) Was je handen en zorg ervoor dat alle materialen goed proper zijn.

2) Giet de voorgeschreven hoeveelheid water in de zuigfles. Gebruik bij voorkeur mineraalarm flessenwater of vooraf gekookt leidingwater. Verwarm het water tot 37°C.

3) Gebruik de afstrijkrand om overtollig poeder af te schrapen.

4) Voeg het voorgeschreven aantal maatschepjes voeding toe aan het water. Sluit de zuigfles en schud daarna tot het poeder volledig opgelost is.

5) Controleer de temperatuur van de bereiding op je pols. Sluit altijd goed de doos na gebruik. Gebruik binnen één uur na bereiding en gooi restjes weg

Belangrijk: volg altijd de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Aan een onjuiste bereiding en/of bewaring zijn risico's voor de gezondheid van je baby verbonden.

Gedemineraliseerd wei-eiwit (melk), plantaardige oliën (palmolie, koolzaadolie, kokosolie, zonnebloemolie, olie van Motierella alpina), lactose (melk), magere melk, galacto-oligosachariden (melk), zetmeel, wei-eiwitconcentraat(melk), fructo-oligosachariden, calciumcarbonaar, visolie, kaliumchloride, trikaliumcitraat, magnesiumchloride, L-ascorbinezuur, cholinechloride, emulgator (sojalecithine), taurine, natrium-L-ascorbaat, trinatriumcitraat, tricalciumfosfaat, ijzersulfaat, DL-alfa-tocoferylacetaat, zinksulfaat, uridine 5'-monofosfaatnatriumzout, cytidine 5'-monofosfaaatnatriumzout, nicotinamide, L-trytofaan, guanosine 5'-monofosfaatnatriumzout, calcium-D-pantothenaat, pteroylmonoglutaminezuur, kopersulfaat, retinylpalmitaat, DL-alfa-tocoferol, D-biotine, cyanocobalamine, thiaminehydrochloride, cholecalciferol, pyridoxinehydrochloride, mangaansulfaat, kaliumjodide, natriumseleniet, fytomenadion, L-carnitine, riboflavine

Ingedikte zuigelingenmelk, verbeterde formule met Pronutra®-Advance. Vanaf de geboorte.

Borstvoeding is de beste voeding voor baby's. Nutrilon® Satisfa+ 1 is een volledige zuigelingenvoeding, geschikt vanaf de geboorte indien geen borstvoeding gegeven wordt of in combinatie met borstvoeding. Nutrilon® Satisfa+ 1 is een dikkere voeding. Pas de speen hierop aan, indien nodig.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nutrilon Verzadiging 1 Zuigelingenmelk Poeder 800g
Uw waardering