Merk: Omnivit

Omnivit Hair Pro Nutri-Repair 120 Tabletten + 60 Gratis

Adviesprijs € 49,95
Korting 25%
Onze prijs € 37,46

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Omnivit Hair Pro Nutri-Repair 120 Tabletten + 60 Gratis

Omnivit Hair Pro Nutri-Repair bevat talloze natuurlijke bestanddelen die noodzakelijk zijn voor de gezondheid van het haar en de nagels: selenium, zink, cystine, biotine …en druivenpitextract. Door diepgaand te voeden en door de natuurlijke keratine te activeren, verbetert Omnivit Hair Nutri-Repair de weerstand, groei en gezondheid van het haar en de nagels.*

Omnivit Hair Pro Nutri-Repair is een complex rijk aan zwavelaminozuren (cystine, biotine), procyanidine oligomeren (PCO), vitaminen, zink en selenium. Het beschermt het haar, maakt het mooier en stralender en bevordert de haargroei door de aanvoer van de nodige stoffen naar de haarwortels en de nagelmatrix.

Dankzij zijn evenwichtige samenstelling is Omnivit Hair Care geschikt bij haaruitval ten gevolge van een slechte voeding, vermoeidheid, stress of na een emotionele schok, na een bevalling of tijdens de menopauze om dof en broos haar terug  te revitaliseren en mooier te maken (permanent, kleuring, zon, wind, zeewater…).

Gebruik van Omnivit Hair Pro Nutri-Repair 120 Tabletten + 60 Gratis

1. Neem 2 tabletten per dag bij de maaltijd met wat water gedurende 2-3 maanden.
2. Gezien de groeicyclus van het haar, is het raadzaam om Omnivit Hair Pro Nutri-Repair gedurende minstens 2 maanden in te nemen.
3. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. De tabletten zijn deelbaar. Geschikt vanaf 12 jaar.
4. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerd en evenwichtig voedingsdieet en een gezonde levenswijze.

Lees zeker ook de bijsluiter van Omnivit Hair Pro Nutri-Repair tabletten alvorens gebruik.
Ervaringen en reviews van andere omnivit gebruikers zijn hieronder terug te vinden.


2 tabletten per dag bij de maaltijd met wat water. Gezien de groeicyclus van het haar, is het raadzaam om Omnivit Hair Pro Nutri-Repair gedurende minstens 2 maanden in te nemen. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. De tabletten zijn deelbaar. Geschikt vanaf 12 jaar. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerd en evenwichtig voedingsdieet en een gezonde levenswijze.

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken / maanden.

Per 2 tabletten: Vitamine B3 12 mg, Vitamine B6 4,2 mg, Vitamine B8 0,06 mg, Seleen 68,75 µg, Zink 15 mg, Methionine 600 mg, Cystine 350 mg, Druivenpitextract 150 mg.

Omnivit Hair Pro Nutri-Repair bevat talloze natuurlijke bestanddelen die noodzakelijk zijn voor de gezondheid van het haar en de nagels: selenium, zink, cystine, biotine … en druivenpitextract. Door diepgaand te voeden en door de natuurlijke keratine te activeren, verbetert Omnivit Hair Nutri-Repair de weerstand, groei en gezondheid van het haar en de nagels.*

** ** Zink draagt bij tot het behoud van normaal haar en normale nagels en neemt deel aan de synthese van proteïnes zoals keratine.***

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Omnivit Hair Pro Nutri-Repair 120 Tabletten + 60 Gratis
Uw waardering