Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 49€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Alcon

Opti-Free Express 355ml

Adviesprijs € 17,79
Korting 10%
Onze prijs € 16,01

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Opti-Free Express is een alles-in-één verzorgingssysteem dat reinigt, spoelt , desinfecteert, bevochtigt en bewaart.

Opti-Free Express is geschikt voor alle zachte contactlenzen.

Opti-free houdt uw lenzen schoon en comfortabel. Meer heeft u niet nodig voor de dagelijkse verzorging van zachte contactlenzen.

Gebruik:

Lenzen desinfecteren in Opti-Free Express gedurende 6 uren. Lenzen kunnen zonder af te spoelen onmiddellijk op het oog gezet worden.

Opti-Free Express is voor zowel wegwerp als conventionele lenzen geschikt.

Spoel beide zijden van de lens grondig af met OPTI-FREE® EXPRESS® MPDS. Vul uwALCON® lenshouder met voldoende verse OPTI-FREE® EXPRESS® MPDS om uw lenzen volledig te bedekken. Laat uw lenzen de hele nacht, of minstens 6 uur, in de gesloten lenshouder. Spoel vóór het dragen beide zijden van de lens grondig af om eventuele kleine stofdeeltjes op de lens te verwijderen. Aan de hand van de samenstelling van uw traanvocht en het draagschema van uw lenzen kan uw oogzorgprofessional u aanvullende producten of procedures voor de verzorging van uw lenzen aanbevelen. Volg altijd de instructies van uw oogzorgprofessional op. U kunt uw lenzen tot ze weer worden gedragen, en maximaal tot dertig dagen, in de gesloten lenshouder bewaren. Als uw lenzen voor langere tijd worden bewaard, moet u ze om de dertig dagen en voordat u ze gaat dragen met verse oplossing reinigen en desinfecteren.

Steriele gebufferde isotonische waterige vloeistof. natriumchloride, sorbitol, dinatriumedetaat, boorzuur, aminomethylpropanol, citraat, polyxamine, POLYQUAD (0,001%), myristamidepropyldimethylamine (0,0005%).

Contactlensdragers die een efficiënte reiniging en desinfectie wensen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Opti-Free Express 355ml
Uw waardering