Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 49€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Farmafyt

Ovafyt 60 Tabletten

Adviesprijs € 24,99
Korting 10%
Onze prijs € 22,49

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Ovafyt 60 Tabletten

Ovafyt is een voedingssupplement ter ondersteuning van een normale vruchtbaarheid en zwangerschap. Zijn formule combineert myo-inositol, folaat en zink:

  • Myo-inositol: wordt door het menselijk lichaam geproduceerd en wordt voornamelijk aangetroffen in de eierstokken. Myo-inositol is te vinden in voedingsmiddelen zoals citrusvruchten, noten, rijst, vis of zuivelproducten.
  • Zink: draagt bij aan een normale vruchtbaarheid en voortplanting.
  • Foliumzuur: ook wel vitamine B9 genoemd, is belangrijk bij zwangere vrouwen. Folaat draagt bij aan de groei van maternale weefsels tijdens de zwangerschap. De gebruikte vorm van OVAFYT is methylfolaat, direct actief biologisch derivaat van foliumzuur.

Suppletie met folaat verhoogt de folaatstatus van de moeder. Een lage folaatstatus bij de moeder vergroot de kans op het ontstaan van neurale buisdefecten bij de zich ontwikkelende foetus. Een dagelijkse inname van 400 µg foliumzuur wordt minimaal een maand voor en tot drie maanden na de conceptie geadviseerd.

Gebruik van Ovafyt 60 Tabletten

1. Neem 2 tabletten per dag in (in 1 of 2 innames) met een glas water.
2. Overschrijd de dagelijks aanbevolen dosis niet.
3. Ovafyt kan worden gestart zodra u een kind wilt en kan gedurende de gehele zwangerschap ingenomen worden. Het is aangeraden dit product langdurig in te nemen om het gewenste resultaat te bereiken.

2 tabletten per dag met een glas water innemen in 1 of 2 innames.

We raden aan de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden.

GEBRUIKSDUUR

OVAFYT kan worden gestart zodra u een kind wilt en kan gedurende de gehele zwangerschap ingenomen worden. Het is aangeraden dit product langdurig in te nemen om het gewenste resultaat te bereiken.

SAMENSTELLING per 2 tabletten: Myo-inositol: 2000 mg ( niet-EU), Zink (zinkbisglycinaat): 10 mg, Folaat (calcium-L-methylfolaat): 400 µg, vulstoffen: microkristallijne cellulose en hydroxypropylcellulose, glansmiddel: magnesiumstearaat, geleermiddel: hypromellose, kleurstof: calciumcarbonaat, antiklontermiddel: siliciumdioxide, emulgatoren: polyethyleenglycol en natriumcarboxymethylcellulose.
Ongewenste reacties bij gebruik van dit product zijn niet gekend en tevens niet te verwachten. Mocht u echter toch een ongewenste reactie opmerken door het gebruik van dit product, neem dan contact op met uw apotheker of arts. Het nemen van voedingssupplementen tijdens de zwangerschap moet gebeuren onder toezicht van een arts. Altijd buiten het bereik van kinderen bewaren. De tabletten altijd in het doosje bewaren op een droge plaats, bij kamertemperatuur en buiten invloed van direct zonlicht.

Vruchtbaarheid en zwangerschapsondersteuning

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ovafyt 60 Tabletten
Uw waardering