Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Pharma Nord

Pharma Nord Bio-Q10 30mg 180 Capsules

Adviesprijs € 49,95
Korting 10%
Onze prijs € 44,96
Waardering:
100% of 100

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Pharma Nord Bio-Q10 30mg 180 Capsules

Bio-Q10 Super zorgt voor meer energie, een beter werkvermogen en minder vermoeidheid. Bovendien verbetert Bio-Q10 Super de hartfunctie en geeft het een algemeen gevoel van welzijn.

Gebruikers van statines (cholesterolverlagers) hebben een tekort aan co-enzym Q10, wat verschillende klachten bij patiënten kan veroorzaken zoals spierpijn, spierkrampen, spierzwakte en impotentie. Daarvoer voert deze firma studies aan die bewijzen dat Q10 de symptomen van spierpijn, vermoeidheid, benauwdheid, geheugenverlies en perifere neuropathie significant verbetert.

Gebruik van Pharma Nord Bio-Q10 30mg 180 Capsules

1. Neem 1 tot 2 keer per dag bij de maaltijd.

Waarschuwing:

Bio-Q10 Super mag NIET gebruikt worden bij zwangerschap en lactatie en is NIET geschikt voor jonge kinderen.

Bio-Q10 Super mag gecombineerd worden met andere anti-oxidantia en kan langdurig gebruikt worden, is zeer veilig, heeft geen nevenwerkingen en heeft geen interactie met warfarine. Doseringen tot 1200 mg per dag tonen nog altijd geen nevenwerkingen.

1 tot 3 capsules per dag tenzij anders geadviseerd. Bij voorkeur tijdens de maaltijd met een glas water innemen. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

Voor een goed energieniveau

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pharma Nord Bio-Q10 30mg 180 Capsules
Uw waardering