Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Pharma Nord

Pharma Nord Bio-Q10 Gold 100mg 90 Capsules

Adviesprijs € 56,95
Korting 25%
Onze prijs € 42,71
Waardering:
100% of 100

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Coënzym Q10 (CoQ10) is de sleutel in het biochemisch proces van de mitochondr­iën die 95% van de cellulaire energie produceert. Zonder CoQ10 zouden wij over onvoldoende energie beschikken om te overleven. Q10 is een vitamine-achtige structuur die deels wordt aangebracht door de voeding en deels wordt aangemaakt in het lichaam. De beschikbaarheid hangt dan ook af van de juiste voedingskeuze en de mogelijkheid van het lichaam om zelf Q10 aan te maken. De lichaamseigen aanmaak van Q10 wordt bepaald door verschillende factoren zoals leeftijd, gezondheidstoestand en medicatie.

Het kan daarom nuttig zijn Bio-Q10 als voedingsaanvulling te gebruiken om te voorzien in de levensnoodzakelijke energie die elke cel van ons lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren.

Bio-Q10 Gold is aangewezen bij gebruik van statines (cholesterolverlagers), bij vermoeidheid en tijdens een herstelperiode.

Gebruik:

  • 1 tot 2 capsules per dag, of volgens de individuele behoefte.

Deze voedingsaanvulling kan gecombineerd worden met Bio-Antioxidant of Seleni­um+Zinc.

Bio-Q10 Gold bevat geen suiker, gist of gluten.

Waarschuwing:

Bio-Q10 Gold mag NIET gebruikt worden bij zwangerschap en lactatie en is NIET geschikt voor jonge kinderen.

Bio-Q10 Gold mag gecombineerd worden met andere antioxidantia en kan langdurig gebruikt worden, is zeer veilig, heeft geen nevenwerkingen en heeft geen interactie met warfarine. Doseringen tot 1200 mg per dag tonen nog steeds geen nevenwerkingen.

1 tot 2 capsules per dag tenzij anders geadviseerd. Bij voorkeur tijdens de maaltijd met een glas water innemen. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

Voor een goed energieniveau

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pharma Nord Bio-Q10 Gold 100mg 90 Capsules
Uw waardering