Merk: Pharma Nord

Pharma Nord Bio-T 90caps+30gratis

Adviesprijs € 26,95
Korting 10%
Onze prijs € 24,26

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Eigenschappen:

  • Ter ondersteuning bij het afslanken.
  • Heeft een gunstige invloed op de vetstofwisseling

Bio-T (Bio-C.L.A. Plus) is een voedingssupplement dat 2 natuurlijke voedingsstoffen bevat die een gunstige invloed hebben op de vetstofwisseling:

  • Ondersteunt de verbranding

Het extract van groene thee bevat catechinen die de verbranding in het lichaam ondersteunen en hiervoor ondermeer de vetten aanspreken. Het groene thee extract bevat ook caffeïne (10%). Caffeïne en de catechinen hebben een aanvullend effect op het dagelijkse energieverbruik.

  • Spaart de spiermassa

C.L.A., of geconjugeerd linolzuur, is een van nature in de voeding voorkomend vetzuur dat zorgt voor een goede balans tussen vetten en spieren. Het is belangrijk om tijdens een dieet de spiermassa te sparen daar spieren instaan voor een goede verbranding.

  • Zichtbaar en meetbaar resultaat

Groene thee ondersteunt de invloeden van C.L.A. waardoor, in combinatie met een gezonde en gevarieerde voeding én dagelijks voldoende beweging, de energie beter verbruikt wordt voor een zichtbare en meetbare resultaten.

Gebruik:

Neem 2x 2 tot 3 capsules per dag in tijdens of na het eten.

1 tot 2 capsules 2 tot 3 maal per dag bij de maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd. Bij voorkeur tijdens/na de maaltijd in z'n geheel innemen. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering.

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

Helpt het metabolisme te verbeteren en draagt bij tot de vetoxidatie.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pharma Nord Bio-T 90caps+30gratis
Uw waardering