Merk: Pharma Nord

Pharma Nord BioActive Magnesium 60 Tabletten

Adviesprijs € 9,95
Korting 20%
Onze prijs € 7,96

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

BioActive Magnesium bevat 200 mg elementair magnesium als organische en anorganische verbinding teneinde de best mogelijke opname te verzekeren.

Magnesium is een mineraal met verschillende functies dat tussenkomt in meer dan 300 enzymati­sche reacties in het lichaam.

Bio-Active Magnesium is aangewezen bij een onevenwichtig voedingspatroon, tijdens het volgen van (afslank)diëten, bij het gebruik van vochtafdrijvende middelen e bij het gebruik van andere soorten medicijnen. Daarnaast mag Bio-Active Magnesium ook gebruikt worden tijdens de zwangerschap, bij het ouder worden, bij een hoge alcoholconsumptie, bij chronische diarree, bij te snelle stofwisseling en bij spijsverteringsstoornissen (slechte opname).

Gebruik:

  • 1 tot 2 tabletten per dag, bij voorkeur tijdens/na de maaltijd in te nemen.

Bio-Active Magnesium is geschikt voor vegetari­ërs.

Waarschuwing:

Bio-Active bevat geen suiker, gluten of gist.

1 tablet per dag, tenzij anders geadviseerd. Bij voorkeur tijdens/na de maaltijd in z'n geheel in te nemen of opgelost in een glas water. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

Bioactive Magnesium bevat 200 mg organisch en anorganisch magnesium

Voor een normale spierwerking Bij vermoeidheid

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pharma Nord BioActive Magnesium 60 Tabletten
Uw waardering