Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Pharma Nord

Pharma Nord Biofiber 80 120 Tabletten

Adviesprijs € 10,95
Korting 22%
Onze prijs € 8,54

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Pharma Nord Bio-Fiber 80 bevat een perfecte combinatie van de vier types oplosbare en onoplosbare voedingsvezels die voor 80% de tablet samenstellen.

De oplosbare vezels vindt men in groenten en fruit, terwijl de onoplosbare vezels in volle graanproducten aanwezig zijn.

De hoeveelheid vezels in onze voeding is veelal ontoereikend. Behalve dit kwantitatief tekort is de vezelkwaliteit van groot belang. Er moet een juist evenwicht zijn tussen de vier verschillende vezeltypes – cellulose, hemicellulose, lignine en pectine – aangebracht door Bio-Fiber 80.

Gebruik:

Neem 2 tot 12 tabletten per dag in (de dosis opbouwen) met een glas water, afhankelijk van de vezelaanbreng in de voeding en de individuele darmtolerantie.

Bio-Fiber 80 bevat geen suikers, gist of gluten.

Bio-Fiber 80 is geschikt voor vegetariërs.

2-12 tabletten innemen met een glas water tijdens de maaltijd, naargelang de dagelijkse inname van vezels.. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

Voor een goede darmwerking

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pharma Nord Biofiber 80 120 Tabletten
Uw waardering