Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Pranarôm

Pranarôm Bernagie Bio Plantaardige Olie 50ml

Adviesprijs € 17,35
Korting 10%
Onze prijs € 15,62
Niet op voorraad

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Pranarôm Bernagie Bio Plantaardige Olie 50ml

Een olie ideaal voor rijpere vrouwen en huidtypes die heel wat te verduren hebben. Versoepelt en revitaliseert.

De iets hogere prijs dan normaal is te wijten aan het lage rendement van de plant. De niet te evenaren dermocosmetische effecten maken dit dan weer ruimschoots goed. Ook als voedingssupplement (menopauze, regels, artritis...) zal zij zelfs de meest veeleisende personen tevreden stellen. Bernagie is een vergeten kruid uit onze tuinen. Nochtans bevatten de kostbare zaden een schat voor de gezondheid en schoonheid. Ze is niet vet en ideaal om als beginneling of als fan van de natuurlijke dermocosmetica de verzachtende en verlichtende effecten van plantaardige oliën te ontdekken. 

Gebruik van Pranarôm Bernagie Bio Plantaardige Olie 50ml

1. Oraal gebruik : 10 g (1 soeplepel) per dag. 
2. Cosmetisch gebruik : Geschikt voor huidmassage met of zonder essentiële oliën. Geeft kracht, soepelheid en elasticiteit aan de huid.

Tips & advies: Rimpels : Geen enkel cosmeticaproduct kan een diepe rimpel weggommen, maar een dagelijkse gezichtsmassage met enkele druppels Bernagie kan wonderen verrichten! Verwarm altijd de druppels van de gekozen PO tussen de palmen alvorens het gelaat van binnen naar buiten en van boven naar beneden te masseren. Rek de rimpels uit om ze met kleine cirkelvormige bewegingen te masseren.

Gebruiksaanwijzing:

Oraal gebruik : 10 g (1 soeplepel) per dag.

Cosmetisch gebruik : Geschikt voor huidmassage met of zonder essentiële oliën. Geeft kracht, soepelheid en elasticiteit aan de huid.

Voorzorgsmaatregelen: • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • Beschermen tegen licht en warmte. • Droog bewaren.

Iets meer dan de helft bestaat uit meervoudig onverzadigde omega 6-vetzuren, waarvan 20% gamma-linoleenzuur (staat bekend als endocrien regulator en is huidherstellend). Een vijfde enkelvoudig onverzadigde vetzuren (omega 9). Nog een vijfde bestaat uit verzadigde vetzuren. Antioxiderende fytosterolen en vitamine E.
Overschrijd de dagelijks aanbevolen dosering niet. Houd buiten het bereik van jonge kinderen. Gebruik niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. Bescherm tegen licht en warmte. Bewaar droog.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pranarôm Bernagie Bio Plantaardige Olie 50ml
Uw waardering