Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Pranarôm

Pranarôm Tarwekiem Bio Plantaardige Olie 50ml

Adviesprijs € 10,70
Korting 10%
Onze prijs € 9,63

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Pranarôm Tarwekiem Bio Plantaardige Olie 50ml

Een olie rijk aan vitamine E om het ouder worden tegen te gaan. Deze dikkere olie ruikt heerlijk naar brood en granen. Ze is iets moeilijker te bewaren en het is aangeraden ze snel na opening op te maken. 

De drogere en rijpere huiden zullen ze als cosmeticaproduct sterk appreciëren. Ze wordt puur gebruikt of in combinatie met een olie die meer doordringt, zoals jojoba, hazelnoot of zwarte komijn. In kleine hoeveelheden is ze ook ideaal voor het ontbijt in yoghurt of bij granen! 

Gebruik van Pranarôm Tarwekiem Bio Plantaardige Olie 50ml

1. Oraal gebruik : 10 g (1 soeplepel) per dag. Rijk aan vetoplosbare vitamines. 
2. Cosmetisch gebruik : Geschikt voor de droge, vermoeide en futloze huid. Lichtjes masseren ’s morgens en ’s avonds. Bij kloven een verlengde kuur volgen.

Tips & advies:CGEO Roomse kamille 3 druppels, Boerenwormkruid 3 druppels, Lemongrass 3 druppels, Tarwekiemolie 15 ml. Voor de verzorging van fijn en broos haar: voeg 6 druppels van deze synergie toe aan uw dosis shampoo.

Gebruiksaanwijzing:

Oraal gebruik : 10 g (1 soeplepel) per dag. Rijk aan vetoplosbare vitamines.

Cosmetisch gebruik : Geschikt voor de droge, vermoeide en futloze huid. Lichtjes masseren 's morgens en 's avonds. Bij kloven een verlengde kuur volgen.

Voorzorgsmaatregelen: • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • Beschermen tegen licht en warmte. • Droog bewaren.

Een zesde deel enkelvoudig onverzadigde vetzuren (omega 9). Twee derde meervoudig onverzadigde vetzuren (omega 6). Een kleine hoeveelheid verzadigde vetzuren. Veel antioxiderende vitamine E. Vitamine K en carotenoïden.
Overschrijd de dagelijks aanbevolen dosis niet. Houd buiten het bereik van jonge kinderen. Gebruik niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. Bescherm tegen licht en warmte. Bewaar droog.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pranarôm Tarwekiem Bio Plantaardige Olie 50ml
Uw waardering