Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Tilman

Pre-MS 84 Capsules

Adviesprijs € 29,90
Korting 19%
Onze prijs € 24,22

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Bijna een derde van de vrouwen ondergaan fysieke (rugpijn, zware benen, buikpijn...) en psychische (prikkelbaarheid, depressief gevoel, vermoeidheid...) veranderingen 1 tot 2 weken voor het begin van de menstruatie. 

Pre-MS combineert twee oorspronkelijk plantaardige stoffen die het vrouwelijke evenwicht positief beïnvloeden en helpen u om de premenstruele periode op een serene manier door te komen.

Teunisbloemolie is bijzonder rijk aan gammalinoleenzuur (GLA) en compenseert zo het tekort aan essentiële omega-6-vetten. Essentiële olie van lavendel is een gekend kalmeermiddel, vooral bij slaapproblemen, situaties van nervositeit ten gevolge van stress of in combinatie van spijsverteringsstoornissen.

Pre-MS is aangewezen voor humeursveranderingen, prikkelbaarheid en lichtgeraaktheid, bij pijn en spanningen in de borsten, gevoelige of gezwollen borsten, bij een opgeblazen gevoel, vaak in de onderbuik, waterretentie met soms gewichtstoename. Pre-MS is ook geschikt bij pijnlijke eierstokken, bij huilbuien, zwaarmoedigheid, angstgevoelens, vermoeidheid en zenuwachtigheid, bij buikpijn en hoofdpijn. Pre-MS is ideaal voor pijnlijke, zware benen, rugpijn en nierpijn en bij slapeloosheid.

Gebruik:

  • 1 capsule 's morgens en 's avonds innemen op het einde van de maaltijd gedurende 14 dagen per cyclus : van de 15de tot de 28ste dag van de cyclus.

 

Waarschuwing:

Pre-MS is een basisbehandeling. Haar doeltreffendheid is optimaal vanaf de 3de maand van de behandeling. Pre-MS normaliseert de cycli.

Teunisbloemolie wordt niet toegediend aan personen die lijden aan schizofrenie of epilepsie.

Hoewel de inname van pre-ms® tijdens de zwangerschap en borstvoeding geen risico vertoond voor de baby, is het beter het te vermijden.

Anticoagulantia en geneesmiddelen die bloedplaatjes- aggregatie tegengaan : teunisbloemolie kan de bloedstolling verstoren. Voorzichtigheid is dus geboden bij personen die in behandeling zijn.

Ongewenste effecten : Hoewel de toxiciteit van teunisbloem onbestaande is bij de gebruikelijke dosis, kunnen in uitzonderlijke gevallen lichte ongewenste effecten vastgesteld worden : misselijkheid, buik- of hoofdpijn, lichte diarree.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pre-MS 84 Capsules
Uw waardering