Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Neocare

Protectis EasyDrops Druppels - 5ml

Adviesprijs € 22,95
Korting 30%
Onze prijs € 16,07
Waardering:
100% of 100

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Protectis EasyDrops Druppels - 5ml

Protectis EasyDrops versterken de darmflora en zorgen voor een goede darmfunctie.

De eerste bacteriën die in de darmen van een baby terecht komen, bepalen de darmflora voor de rest van ons leven. Die cruciale eerste bacteriën worden meestal tijdens de geboorte overgedragen via het geboortekanaal en daarna via borstvoeding.

Daarom kunnen flessenvoeding, een keizersnede of verstoorde darmflora van de moeder een ernstige impact hebben op de ontwikkeling van de darmflora van de baby.

Protectis is uitvoerig onderzocht in 71 wetenschappelijke studies bij 8300 baby’s vanaf de geboorte en peuters tot 3 jaar.

5 druppels bevatten:

  • 100 miljoen levende cellen van Lactobacillus reuteri Protectis, een bacterie die van nature aanwezig is in het menselijk lichaam, meer bepaald in het spijsverteringskanaal
  • 10 μg vitamine D3 die bijdraagt tot de goede werking van het immuunsysteem

Gebruik van Protectis EasyDrops Druppels - 5ml

  1. De dosering bedraagt 5 druppels per dag. Het toevoegen van de druppels verandert de smaak van het eten of het drinken niet.
  2. Goed schudden voor gebruik
  3. De druppels mogen gegeven worden op een lepel of mogen toegevoegd worden aan melk, water of om het even welke andere drank of voeding – nooit verwarmen boven de 38°C! 
Lactobacillus reuteri Protectis (0,1 miljard levende cellen per 5 druppels Protectis Pediatrie), zonnebloemolie, middellange-ketentriglyceriden, siliciumdioxide.
PROTECTIS druppels niet toevoegen aan warme voeding of warme dranken. De warmte kan de levende culturen van Lactobacillus reuteri schade berokkenen en vernietigen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Protectis EasyDrops Druppels - 5ml
Uw waardering