Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 49€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Puressentiel

Puressentiel Anti-Luizen 2in1 Behandelende Shampoo 150ml + Kam

Adviesprijs € 20,80
Korting 10%
Onze prijs € 18,72
Niet op voorraad

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Puressentiel Anti-Luizen 2in1 Behandelende Maskershampoo 150ml + Kam

De Behandelende Anti-Luizen Maskershampoo van Puressentiel verwijdert luizen, larven en neten en maakt het haar in één enkel gebaar schoon. De zachte formule met plantaardige kokosolie werkt mechanisch door de ademhalingsopeningen te verstoppen. Dankzij dat verstikkende mechanisme kunnen de luizen geen weerstand ontwikkelen.

  • behandelend: 100% werkzaam op luizen, larven en neten. Actief na 30 minuten, van bij het eerste gebruik.
  • wassend: de schuimende wassende basis voedt, kalmeert en respecteert de hoofdhuid en het haar.
  • zacht: de biologisch afbreekbare formule is uiterst zacht en respecteert de natuur. Mag worden gebruikt bij volwassenen en kinderen vanaf 18 maanden.

Gebruik van Puressentiel Anti-Luizen 2in1 Behandelende Maskershampoo 150ml + Kam

1. Breng in voldoende hoeveelheid en egaal aan zodat de hoofdhuid en het haar goed zijn gedekt, van de haarwortels tot de punten.
2. Masseer om de shampoo goed te laten indringen. Besteed voldoende aandacht ter hoogte van de oren, het voorhoofd en de nek.
3. Laat 30 minuten inwerken.
4. Maak het haar lichtjes nat, masseer goed om het product te doen schuimen.
5. Spoel het haar zorgvuldig.
6. Verdeel het haar in lokken. Kam elke lok met de meegeleverde luizenkam, van de haarwortels naar de punten toe. Schud na elke haal de kam boven de lavabo uit, spoel met water en droog af met een borstel of een zachte doek om parasieten te verwijderen. 
7. Gebruik niet bij kinderen jonger dan 18 maanden. Vermijd bovendien elk contact met de ogen en de slijmvliezen. 

Lees aandachtig de bijsluiter voor meer informatie over het gebruik.

GEBRUIKSAANWIJZING: de bijsluiter aandachtig lezen vóór gebruik. Gebruiken op droog, vooraf ontward haar. Geen water toevoegen.

1/ In voldoende hoeveelheid en egaal aanbrengen zodat de hoofdhuid en het haar goed zijn gedekt, van de haarwortels tot de punten.2/ Masseren om de shampoo goed te laten indringen. Voldoende aandacht besteden ter hoogte van de oren, het voorhoofd en de nek.3/ 30 minuten laten inwerken.4/ Het haar lichtjes natmaken, goed masseren om het product te doen schuimen.5/ Het haar zorgvuldig spoelen.6/ Het haar in lokken verdelen. Elke lok kammen met de meegeleverde luizenkam, van de haarwortels naar de punten toe. Na elke haal de kam boven de lavabo uitschudden, spoelen met water en afdrogen met een borstel of een zachte doek om parasieten te verwijderen.Indicatieve hoeveelheid: 1 tube = 2 behandelingen van lang tot halflang haar en tot 4 behandelingen van kort haar.

1De behandeling herhalen: 3 dagen na het eerste gebruik, daarna opnieuw beginnen 7 dagen na het eerste gebruik indien nodig

BEHANDELEND: 100% werkzaam op luizen, larven en neten. Actief na 30 minuten - Van bij het eerste gebruik1. De meegeleverde luizenkam helpt de larven, neten en dode luizen te verwijderen. In-vivotest: klinische studie uitgevoerd in reële omstandigheden bij besmette patiënten tussen 3 en 15 jaar2.

WASSEND: de schuimende wassende basis voedt, kalmeert en respecteert de hoofdhuid en het haar. De dekkende textuur zorgt ervoor dat de Behandelende Maskershampoo gemakkelijk kan worden aangebracht en niet uitloopt op het gezicht of in de ogen, voor een ideaal gebruik. De shampoo doet het haar glanzen en maakt het mooi kambaar.

ZACHT: de biologisch afbreekbare formule is uiterst zacht en respecteert de natuur. Ze mag worden gebruikt bij volwassenen en kinderen vanaf 18 maanden.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Puressentiel Anti-Luizen 2in1 Behandelende Shampoo 150ml + Kam
Uw waardering