Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Puressentiel

Puressentiel Ultrasone Bevochtiger/ Luchtverspreider API 1 Stuk

Adviesprijs € 65,00
Korting 19%
Onze prijs € 52,65
Bijna uitverkocht

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Puressentiel Ultrasone Bevochtiger/ Luchtverspreider API 1 Stuk

De ultrasone verspreider en luchtbevochtiger API Puressentiel is voorzien van een ultrasoon verspreidingssysteem dat een lichte waternevel afgeeft die al dan niet met essentiële oliën kan worden verrijkt. Dit compacte designmodel is hoofdzakelijk gemaakt van een edele stof (glas) en past naadloos in al uw leefkamers.

  • Verspreider van essentiële oliën: doe enkele druppels essentiële olie in het waterreservoir voor een aromatische verspreiding met verschillende weldaden volgens de gekozen essentiële olie of oliën. De koude ionisatie zorgt ervoor dat de eigenschappen van de essentiële oliën perfect bewaard blijven. Vieze geurtjes, eerste koude, droge omgevingslucht, stress, vervuilde binnenlucht, vervelende insecten op een zomeravond enz.: de verspreiding van essentiële olie draagt bij aan een echt moment van welzijn en ontspanning, ongeacht de seizoenen.

  • Bevochtiger: wanneer hij wordt gebruikt met water, zonder toevoeging van essentiële oliën, zorgt hij voor een aangename vochtigheid van de omgevingslucht, ideaal voor het comfort van de luchtwegen.

  • Sfeerlamp: de verspreiding kan worden gekoppeld aan een zacht sfeerlicht met wisselende kleuren, een vaste kleur of zonder licht. 

Gebruik van Puressentiel Ultrasone Bevochtiger/ Luchtverspreider API 1 Stuk

Deze diffuser is zeer eenvoudig in gebruik. Eenmaal aangesloten, hoeft u alleen maar op de bovenkant van de diffuser te drukken om de modi te wijzigen (u zou een "klik" moeten horen elke keer dat u erop drukt):

  • 1 keer om de mist en het sfeerlicht aan te zetten
  • 2 keer om de kleur te kiezen met de functionele mist
  • 3 keer om het sfeerlicht uit te schakelen met de functionele mist
  • 4 keer om de diffuser uit te schakelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Puressentiel Ultrasone Bevochtiger/ Luchtverspreider API 1 Stuk
Uw waardering