Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Puressentiel

Puressentiel Ultrasone Verstuiver Spoutnik 1 Stuk

Adviesprijs € 59,95
Korting 20%
Onze prijs € 47,96

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Puressentiel Ultrasone Verstuiver Spoutnik 1 Stuk

De ultrasone verspreider en luchtbevochtiger Spoutnik is voorzien van een ultrasoon verspreidingssysteem dat een lichte waternevel afgeeft, die al dan niet kan worden aangevuld met essentiële oliën. Praktisch, geruisloos en gebruikvriendelijk.

  • Verspreider van essentiële oliën: voeg enkele druppels essentiële olie toe aan het reservoir voor een aromatische verneveling met uiteenlopende weldaden, naargelang de gekozen essentiële olie of oliën. Het systeem van koude ionisatie vrijwaart de eigenschappen van de essentiële oliën perfect. Slechte geurtjes, eerste koude, droge lucht, stress, kleine pretverstoorders op een warme zomeravond... De vernevelign van essentiële oliën laat u in alle seizoenen genieten van een écht moment van welzijn en ontspanning.
  • Luchtbevochtiger: Het systeem wordt gebruikt met water, al dan niet aangevuld met essentiële oliën, bevochtigde de omgevingslucht op een aangename manier en is ideaal voor het comfort van de luchtwegen.

Daarnaast heeft de Puressentiel Spoutnik Verstuiver een modern design gebouwd uit voornamelijk eco-materialen zoals bamboevezel, maïs en beukenhout.

Gebruik van Puressentiel Ultrasone Verstuiver Spoutnik 1 Stuk

1. Lees aandachtig de bijsluiter in de verpakking voor meer informatie over het gebruik van de Spoutnik Ultrasone Verstuiver.

Gebruiksaanwijzing: zie bijsluiter binnenin.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Puressentiel Ultrasone Verstuiver Spoutnik 1 Stuk
Uw waardering