Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Puressentiel

Puressentiel Zuiverende Luchtspray 500ml

Adviesprijs € 54,00
Korting 24%
Onze prijs € 41,04

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Puressentiel Zuiverende Luchtspray 500ml 

Dit product helpt om de vervuilde of rokerige lucht in onze leefruimten te zuiveren. Daarnaast verdrijft het de geuren van beddengoed, dieren, slaapkamers van kinderen, volwassenen, vochtige plaatsen, toilet, in kantoren, werkplaatsen, openbare plaatsen, de auto, keuken...

Gebruik van Puressentiel Zuiverende Luchtspray 500ml

Oplossing in spray voor atmosferisch gebruik.

  • Aanvalsdosis - zuivering van de ruimte: 6 tot 8 verstuivingen (3 tot 5 ml) in de lucht, in de vier hoeken van de te zuiveren ruimte. Kan verstoven worden op tapijten, beddengoed en andere oppervlakken. De ruimte verlaten, ten minste 30 minuten laten inwerken en de ruimte vervolgens verluchten.
  • Dagelijks gebruik: 2 verstuivingen per dag, in 1 of 2 keer.

Spray oplossing voor atmosferisch gebruik: 6 tot 8 keer verstuiven (3 à 5ml) in de lucht, in de vier hoeken van de kamer die gezuiverd moet worden, en dat verschillende keren per dag en vooral voor het slapengaan. Kan verstoven worden op tapijten, beddengoed en andere oppervlakken (voorafgaand testen).Aanraking met de huid en de ogen vermijden. Vermijd verstuiving in aanwezigheid van een kind jonger dan 1 jaar. Laat uw kind pas na 30 minuten terug in kamer. Buiten bereik van kinderen bewaren. Verwijderd houden van vlammen of elke ontstekingsbron. Niet eten, drinken of roken tijdens gebruik. Verwijderd houden van eet- en drinkwaren en van diervoeder.In geval van inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en verpakking of etiket tonen. Verwijder de lege verpakking conform de voorschriften van het gemeentelijk reglement in verband met de verwijdering van afvalstoffen. Indien het product niet gebruikt werd, zal de recyclage van de verpakking voorgeschreven zijn. Afval niet in de gootsteen werpen. Bewaar bij een temperatuur lager dan 50°C. Lees de instructies voor gebruik.

Bevat**: D-LIMONENE, PINENES (ALPHA OR BETA), CARVONE, DELTA-3-CARENE, MENTHONE, TRANSANETHOLE [(E)-ANETHOLE], EUGENOL, CINNAMIC ALDEHYDE. Natuurlijk aanwezig in essentiële oliën. Bevat plantaardige alcohol niet gedenatureerd door ftalaten.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Puressentiel Zuiverende Luchtspray 500ml
Uw waardering