Merk: Rainpharma

RainPharma Aroma Diffuser Essentiële Olien 500ml

€ 89,00

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van RainPharma Aroma Diffuser Essentiële Olien 500ml

Water, een paar druppeltjes natuurlijke essentiele olie en een stopcontact: meer heb je niet nodig om elk plekje in huis fris te laten geuren. Door meer of minder druppels toe te voegen, kan je zelf bepalen of je een intense of een zachtere geur wilt. 

Zodra je het apparaatje inschakelt, verspreidt het geruisloos een geurige, witte, droge en koude mist. Het water moet niet opwarmen, maar verstuift onmiddellijk door middel van ultrasone golven. Dat biedt heel wat voordelen. Doordat er geen warm water of kaarsen aan te pas komen, is het veiliger voor kinderen en huisdieren. Daarnaast blijft de kwaliteit van de essentiële olie beter bewaard wanneer ze niet verhit wordt. En omdat er geen verbranding aan te pas komt, blijft ook de lucht in huis zuiver. De subtiele mist die uit het apparaatje komt, begroet bezoekers op een originele manier. Dankzij het warme witte licht van de led lampjes, heb je meteen ook een energiezuinig sfeerlampje in huis!

Je kan de verstuiver keer op keer bijvullen met jouw favoriete geur. Omdat geuren erg persoonlijk zijn, vind je in deze doos nog geen flesje essentiële olie. We laten de beslissing liever aan jou over. Voor elke stemming en voor elke plek in huis, is er immers een essentiële olie. In het kleinste kamertje of in de keuken wil je onaangename geurtjes verjagen, terwijl je in de slaapkamer een ontspannende sfeer wil oproepen en in de huiskamer gezelligheid. 

Deze verstuiver (100 ml) is, afhankelijk van het aantal druppels essentiele olie, geschikt voor ruimtes tot 25 m2. Drie uur lang verstuift hij non-stop een fijn aroma, daarna moet je het apparaatje weer bijvullen.

Gebruik van RainPharma Aroma Diffuser Essentiële Olien 500ml

1. Draai de bovenkant van de verstuiver los. (tegen de klok in)
2. Vul de watertank. Ga niet over het maximum aangeraden waterniveau.
3. Voeg hierna enkele druppels essentiële olie toe.
4. Druk nu op de 'mist knop. De verstuiver staat nu aan en zal vanzelf weer uitschakelen zodra het water op is of wanneer de timer afgelopen is.
5. Je kan eventueel nog op de 'Light' knop drukken om de verstuiver een zuiver, wit licht te geven. Druk nog een keer voor nog zachter licht. (en nog 1 maal voor af te zetten.)

Met een Aroma Diffuser kan je elk plekje in huis fris laten geuren. Alles wat je nodig hebt is water, een paar druppeltjes natuurlijke essentiële olie en een stopcontact. Door meer of minder druppels essentiële olie in de Aroma Diffuser toe te voegen, kan je zelf bepalen of je een intense of een zachtere geur wilt.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:RainPharma Aroma Diffuser Essentiële Olien 500ml
Uw waardering