Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 49€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Rainpharma

RainPharma Vulcanic Pumice Stone 1 Stuk

€ 16,95

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van RainPharma Vulcanic Pumice Stone 1 Stuk

Ben jij soms verlegen wanneer je op blote voeten loopt? Dat wordt verleden tijd met RainPharma. Deze natuurlijke steen helpt je om eelt te verwijderen. Gebruik hem 1 tot 3 keer per week en je hebt altijd zachte en verzorgde voeten. Bovendien staat deze steen mooi op de rand van het bad of tussen je andere badkamerspulletjes.

Gebruik van RainPharma Vulcanic Pumice Stone 1 Stuk

  1. Week je voeten minstens 5 minuten in warm water met wat Revitalising Foot Bath Oil. Gebruik hiervoor de Never Ending Circle, het stijlvol voetbad van RainPharma. 
  2. Maak met de natte puimsteen cirkelvormige bewegingen op de eeltplekken op je voeten. Oefen een lichte tot matige druk uit. Veel eelt? Herhaal regelmatig in plaats van alles in een keer te verwijderen. 
  3. Spoel tussendoor de steen en je voeten regelmatig af. Ben je klaar? Spoel de puimsteen goed af en laat drogen. Om de steen intens te reinigen laat je hem 4 minuten koken in water met azijn. Om hygiënische redenen deel je jouw puimsteen best niet met anderen. 
  4. Afwerken doe je met Charcoal Detox Foot Scrub. Spoel af en was je voeten met Skin Wash Peppermint en Body Wonder Towel voor een verfrissend effect. 
  5. Na een scrubbeurt kunnen je voeten droog aanvoelen. Gebruik Intensive Recovery Wax om ze te voeden en zacht te houden en herhaal dit een aantal dagen nadat je met je eelt hebt afgerekend. 
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:RainPharma Vulcanic Pumice Stone 1 Stuk
Uw waardering