Merk: Resultz

Resultz Anti-luizen Spray 150ml

Adviesprijs € 20,55
Korting 30%
Onze prijs € 14,39

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Resultz Anti-luizen Spray 150ml

De Resultz Spray is een medisch hulpmiddel en werd ontwikkeld om hoofdluis en neten doeltreffend te behandelen. In combinatie met uitkammen biedt Resultz 100% doeltreffendheid in 1 behandeling.

Resultz Anti-Luizen Spray werkt voor het hele gezin (2 jaar en ouder) en heeft geen chemische residues. De spray is kleurloos, reukloos en werkt in slechts 10 minuten. Daarnaast bevat Resultz Anti-Luizen Spray  geen traditionele insecticiden.

Gebruik van Resultz Anti-luizen Spray 150ml

1. Breng een voldoende hoeveelheid Resultz Spray aan op droog haar. Verdeel deze hoeveelheid gelijkmatig over droog haar, van de haarwortels naar de haarpunten toe.

2. Laat 5 minuten inwerken en spoel overvloedig met warm water.

3. Kam daarna elke haarlok met de Resultz Luizenkam, apart verkrijgbaar. Deze luizenkam is voorzien van lange, fijne tanden om luizen en neten gemakkelijker te verwijderen.

4. Was het haar vervolgens met een shampoo voor vet haar en spoel overvloedig met warm water. Indien nodig, herhaal deze toepassing na 7 dagen.

Resultz Spray is gebaseerd op de unieke werkzaamheid van 50% Isopropylmyristaat en 50% Cyclomethicone.

Resultz Spray is een medisch hulpmiddel en werd ontwikkeld om hoofdluis en neten doeltreffend te behandelen. In combinatie met uitkammen biedt Resultz 100% doeltreffendheid in 1 behandeling.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Resultz Anti-luizen Spray 150ml
Uw waardering