Merk: Sanofi

Rhina Dual Hoest & Keel 18 Zuigtabletten

Adviesprijs € 7,99
Korting 10%
Onze prijs € 7,19

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Rhina Dual Hoest & Keel 18 Zuigtabletten

Rhina Dual Hoest & Keel is een natuurlijke verzachtende balsem met dubbel effect. Het helpt de symptomen van een droge hoest te verminderen en de hoestneiging te onderdrukken. Het kan ook helpen om de vicieuze cirkel te doorbreken van keelpijn en droge hoest. Deze zuigtabletten hebben een aangename citroen-eucalyptussmaak en bevatten geen suikers. Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar.

Gebruik van Rhina Dual Hoest & Keel 18 Zuigtabletten

1. Volwassenen en kinderen ouder dan 6 jaar: neem maximaal 8 zuigtabletten per dag, afhankelijk van de individuele behoeft
2. Rhina Dual Hoest & Keel is bedoeld voor kortdurend gebruik en dient niet langer dan 30 dagen te worden ingenomen, zonder geneeskundig advies
3. Als na 3 dagen gebruik geen verbetering optreedt, neem dan contact op met uw arts

Volwassenen en kinderen ouder dan 6 jaar: maximaal 8 zuigtabletten per dag om op te zuigen, afhankelijk van uw individuele behoeften.

Rhina Dual Hoest & Keel is bedoeld voor kortdurend gebruik en dient niet langer dan 30 dagen te worden ingenomen zonder geneeskundig advies.

Als na 3 dagen gebruik geen verbetering optreedt, neem dan contact op met uw arts.

Elke zuigtablet bevat 5mg aluin en 80mg Ijslands mos

Rhina Dual Hoest & Keel werkt als een natuurlijke verzachtende balsem, die helpt om de hoestneiging te onderdrukken en om uw geïrriteerde keel te verzachten.

Het wordt gebruikt om de vicieuze cirkel te doorbreken van keelpijn en droge hoest door het kalmeren van het geïrriteerde mond- en keelslijmvlies. Dit helpt de symptomen van een droge hoest te verminderen en de hoestneiging te onderdrukken.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rhina Dual Hoest & Keel 18 Zuigtabletten
Uw waardering