Merk: Sensodyne

Sensodyne Multicare Tandpasta 75 ml

Adviesprijs € 4,79
Korting 10%
Onze prijs € 4,31

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Sensodyne MultiCare is een tandpasta speciaal samengesteld voor gevoelige tanden en om het tandvlees gezond te houden.

2 tot 3 maal per dag de tanden poetsen met multicare tandpasta zorgt ervoor dat er minder bacteriën in de mond blijven en bovendien wordt ook het tandvlees gezond gehouden.

Volg altijd de aanwijzingen op het etiket. Poets 2x per dag en niet vaker dan 3x, slik zo weinig mogelijk door en spuug uit. Gevoelige tanden kunnen wijzen op een onderliggend probleem dat snel behandeling vereist. Raadpleeg een tandarts indien de verschijnselen aanhouden of verergeren.

Sensodyne Multicare dagelijkse tandpasta: Biedt 24/7 bescherming tegen gevoeligheid en alle voordelen van een dagelijkse tandpasta- sterke tanden en gezond tandvlees Verminderd bij 2x daags poetsen tandbederf, versterkt het glazuur, helpt tandplak te verwijderen en gezond tandvlees te behouden Verlicht de gevoeligheid in slechts twee weken, met tweemaal daags poetsen, dat verbetert bij langdurig gebruik Sensodyne is de 1e keuze van tandartsen bij gevoelige tanden* Sensodyne is het Nummer.1 tandpastamerk van België** Poets 2x per dag met Sensodyne Multicare tandpasta voor langdurige verlichting bij gevoeligeheid en algehele bescherming van uw tanden. *ipsos studie onder tandartsen 2020 **MAT OMZET P13 2020

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sensodyne Multicare Tandpasta 75 ml
Uw waardering