Sensodyne Proglasur Junior +6jaar Tandpasta 50ml

Adviesprijs € 2,99
Korting 10%
Onze prijs € 2,69

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.
Verdien 6 Spaarpunten bij aankoop van dit product

Proglasur Junior is een dagelijkse kindertandpasta die helpt om de tanden te beschermen tegen tanderosie.

Het werkt door tandglazuur, dat door zuur zacht is geworden, te verharden, en maakt het beter bestand tegen verdere zuurmomenten. Het heeft een laag-schurende werking om verdere slijtage door het tandenpoetsen te beperken.

Het is ook pH-neutraal en bevat fluoride om cariës te helpen voorkomen.

Gebruik:

Deze speciaal samengestelde kindertandpasta moet 2x per dag gebruikt worden om een betere bescherming te bieden tegen tanderosie en gaatjes. 

Proglasur Junior wordt aanbevolen voor kinderen ouder dan 6 jaar, maar kan onder begeleiding van je tandarts ook worden gebruikt door kinderen jonger dan 6 jaar die lijden aan tandbederf en de eerste verschijnselen van tanderosie.

Volg altijd de aanwijzingen op de verpakking.Poets 2x per dag en niet vaker dan 3x, slik zo weinig mogelijk door en spuug uit.

Helpt beschermen tegen zuren in voeding en drank Nummer 1 aanbevolen door tandartsen tegen tanderosie Helpt beschermen tegen tanderosie en gaatjes Helpt tandglazuur te verharden en te versterken door tweemaal daags te poetsen Tandpasta 50ml

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan