Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Silikom

Silikom Once Anti-Luizen Spray 100ml

Adviesprijs € 26,95
Korting 10%
Onze prijs € 24,26

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Silikom Once Anti-Luizen Spray 100ml

Silikom Once Spray is 100% doeltreffend in slechts 1 behandeling van 15 minuten. Deze vloeibare gel vernietigt luizen en neten bij volwassenen en kinderen vanaf 6 maanden.

 • Vloeibare gel op basis van dimeticone 4% en penetrol
 • Geurloos en zonder insecticiden
 • Slechts één behandeling nodig

Gebruik van Silikom Once Gel Anti-Poux Spray 100ml

1. Bedek de schouders met een handdoek.
2. Schudt de fles goed voor elk gebruik
3. Houd Silikom Once spray op ongeveer 10 cm van het haar en verstuif voorzichtig op een gelijkmatige manier. Doe voldoende oplossing op DROOG HAAR zodat de hoofdhuid en het haar volledig bedekt zijn.
4. Zorg ervoor dat u niet in de ogen of het gezicht spuit en adem de spray niet in.
5. Verspreid de vloeistof gelijkmatig met de vingers of met een gewone kam van de haarwortels tot de haarpunten.
6. Laat het minstens 15 minuten (of langer, indien gewenst) inwerken.
7. Breng rechtstreeks shampoo op het haar aan zonder het haar eerst nat te maken. Masseer grondig in en spoel daarna met water. Herhaal deze procedure en breng vervolgens conditioner aan, spoel en drog. Silikom® Once Spray Gel bevat antischuimmiddelen, zodat de shampoo niet gemakkelijk zal schuimen. Herhaal de volledige procedure indien nodig en vergeet niet de shampoo rechtstreeks op droog haar aan te brengen.

GEBRUIK

 • De spray is klaar voor gebruik. Ontgrendel de spray door de plastic sluiting onderde verstuiver te draaien. Vergrendel na gebruik.
 • Bedek de schouders met een handdoek.
 • De fles goed schudden voor elk gebruik
 • Houd de spray op ongeveer 10 cm van het haar en verstuif voorzichtig op een gelijkmatige manier voldoende oplossing op DROOG HAAR zodat de hoofdhuid en het haar volledig bedekt zijn.
 • Zorg ervoor dat u niet in de ogen of het gezicht spuit en adem de spray niet in.
 • Verspreid de vloeistof gelijkmatig met de vingers of met een gewone kam van de haarwortels tot de haarpunten. - Minstens 15 minuten (of langer, indien gewenst) laten inwerken.
 • Verdeel de shampoo over de volledige oppervlakte van het haar voor een volledige dekking ALVORENS HET HAAR NAT TE MAKEN. De gel moet volledig met shampoo bedekt worden om deze te verwijderen aangezien het product waterafstotend is. Als het haar gespoeld wordt vooraleer shampoo is gebruikt, zal de gel niet verwijderd kunnen worden.
 • Let op: Silikom® Once Spray Gel bevat een antischuim middel zodat de shampoo niet makkelijk zal schuimen. Breng dus voldoende shampoo aan en spoel nadien met water. Gebruik een conditioner indien nodig, spoel af en droog.
 • De volledige procedure zo nodig herhalen en niet vergeten de shampoo rechtstreeks op droog haar aan te brengen.

Dé oplossing die 100% werkzaam is tegen luizen en neten in slechts één behandeling, zonder pesticiden en zonder de haren te moeten kammen!

Silikom®Once Spray Gel is een vloeibare gel in een handig sprayformaat.

De gemakkelijk te gebruiken verstuiver helpt om Silikom® Once Spray Gel rechtstreeks op het hoofd en het haar aan te brengen, zelfs op plaatsen die moeilijk te bereiken zijn.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Silikom Once Anti-Luizen Spray 100ml
Uw waardering