Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Eureka Pharma

Studio 100 Aerosol Drop Bumba 1 Stuk

Adviesprijs € 99,99
Korting 30%
Onze prijs € 69,99

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Studio 100 Aerosol Drop Bumba 1 Stuk

Aerosol speciaal aangepast aan de allerkleinsten vanaf 0 jaar. Wist je dat maar liefst 4 op de 10 kinderen elk jaar minstens een maand lang aerosoltherapie moeten krijgen? Niet meteen de leukste bezigheid voor je kleine spruit, maar helaas noodzakelijk om de nodige medicatie aan je kindje toegediend te krijgen.

Dankzij de Studio 100 Bumba Aerosol wordt de toediening van medicatie een stuk aangenamer; met de kindvriendelijke, ergonomisch aangepaste ronde vorm én het leuke ontwerp dat door het kind zelfs gepersonaliseerd kan worden met de bijgeleverde Bumba-stickerset. Bovendien verloopt de werking van de Bumba Aerosol zeer geruisloos waardoor je kindje dus niet wordt afgeschrikt door het toestel.

Voor de behandeling van de bovenste en onderste luchtwegen. Uiterst geschikt voor het gebruik van corticoïden. Komt met toebehoren, een draagtas en leuke stickers van Bumba!

  • snel & effectief
  • 2 snelheden
  • deeltjes selector
  • compatibel met olieachtige medicamenten
  • degressieve schaal
  • kantelsysteem

Gebruik van Studio 100 Aerosol Drop Bumba 1 Stuk

1. Plaats het apparaat op een stabiel oppervlak.
2. Reinig bij het eerste gebruik van het apparaat de hulpstukken.
3. Verbind de buis met het apparaat en laat het 1 minuut werken om eventueel condens of vochtigheid te verwijderen. Verbind het verstuiverflesje aan het apparaat door middel van het buisje.
4. Zet op het verstuiverflesje het gewenste hulpstuk (mondstuk (4), neusvork (5) of maskertje(6)) zoals aangeduid is in de schets w.b. de aansluiting van de hulpstukken op bladzijde 2.
5. Doe de medicatie in de verstuivingsampoule volgens de aangegeven vulgrenzen beschreven in het accessoires aansluitschema.
6. Controleer of de netspanning overeenstemt met de nominale spanning van het apparaat zoals vermeld staat op het etiket dat onderaan op het apparaat kleeft en steek dan pas de stekker in het stopcontact.
7. Zet het apparaat aan via de schakelaar maar denk er aan dat het werd getest voor een onderbroken werking; De werkingstijden zijn aangegeven in de tabellen op bladzijde 3. Het buitenkomen van de verstuiving van het flesje bevestigt de juiste werking. Als het toestel nieuw is, is het normaal dat de compressor en de toebehoren een speciale geur hebben.Deze verdwijnt nadat het toestel een aantal keer gebruikt is.
8. Inhaleer het vernevelde medicijn tot uitputting. Het is normaal dat een bepaalde hoeveelheid van het medicijn (ongeveer 0,5 ml.) niet kan worden verneveld. De niet te vernevelen hoeveelheid, evenals de verneveling snelheid, is afhankelijk van de kenmerken van het geneesmiddel. Bijvoorbeeld medicijnen met een hoge viscositeit of met schuimvorming zijn moeilijker te vernevelen.
9. Schakel het apparaat terug uit na de behandeling en trek de stekker uit het stopcontact.
10.Om het risico op infectie te vermijden, reinig het toestel en de accessoires zoals hieronder aangegeven.

Lees zeker de bijsluiter voor meer info over het gebruik.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Studio 100 Aerosol Drop Bumba 1 Stuk
Uw waardering