Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Tasectan

Tasectan 15 capsules

Adviesprijs € 15,80
Korting 15%
Onze prijs € 13,43

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Tasectan 15 capsules

Tasectan is een medisch hulpmiddel dat gebruikt wordt om de fysiologische functies van de darmwand te herstellen. Tasectan werd speciaal ontwikkeld om de symptomen van diarree van uiteenlopende oorsprong, zoals een opgezette buik en frequente ontlasting, onder controle te houden en te verminderen. Doeltreffend binnen 12 uur.

Gelatinetannaat, het werkzame bestanddeel van dit product, ondergaat geen wijzigingen in de maag en vormt een laagje dat het darmslijmvlies beschermt en zo de frequentie en de duur van de diarreeverschijnselen vermindert.

De snelle en natuurlijke oplossing bij diarree voor volwassenen vanaf 14 jaar (behalve bij zwangerschap en borstvoeding)

Gebruik van Tasectan 15 capsules

1. Volwassenen: neem 1 à 2 capsules tasectan om de 4 tot 6u totdat de symptomen verdwenen zijn. Na raadpleging van een arts mag de dosering van het aantal in te nemen tasectan capsules verhoogd worden.

Alvorens gebruik lees zeker de Tasectan Bijsluiter.
Tasectan Ervaringen en reviews van andere gebruikers zijn hieronder terug te vinden.

Capsules: de capsule inslikken met water.Volwassenen: 1 à 2 capsules om de 4 tot 6 uur totdat de symptomen verdwenen zijn.

Capsules: 500 mg gelatinetannaat (afkomstig van varkens), maïszetmeel en magnesiumstearaat (van plantaardige oorsprong).

Ontwikkeld om de symptomen van diarree te controleren en te verminderen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tasectan 15 capsules
Uw waardering