Merk: Tilman

Tilman Thymotabs Natuur 20 Zuigtabletten

Adviesprijs € 6,90
Korting 20%
Onze prijs € 5,52

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Tilman Thymotabs Natuur 20 Zuigtabletten

Thymotabs Natuur bevatten tijm en eucalyptus aroma, en helpen om de luchtwegen vrij te maken en te verfrissen. Dankzij deze combinatie zorgen Thymotabs Natuur voor een verzachtend gevoel in uw keel.

Tijm is een aromatische plant die gedijt in mediterraanse gebieden. Al sinds de Oudheid is tijm gekend voor zijn verzachtende werking op de keel. De plant wordt voornamelijk gebruikt om een geïrriteerde en schorre keel te kalmeren. Naast tijm bevatten de Thymotabs-pastilles ook vitamine C, wat onontbeerlijk is om het natuurlijke afweersysteem van het lichaam te versterken tegen verkoudheden. De Thymotabs-pastilles zijn dus ideaal om de winterse aanvallen te bestrijden en de geprikkelde, ontstoken of schorre keel te verzachten.

Gebruik van Tilman Thymotabs Natuur 20 Zuigtabletten

1. Kinderen van 3 tot 12 jaar: 1 tot 4 keeltabletten per dag.
2. Volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar: 1 tot 6 keeltabletten per dag.
3.Zwangere vrouwen vanaf de 1ste maand: 1 tot 4 keeltabletten per dag.
4. Thymotabs Natuur kan gecombineerd worden met homeopathie (zonder munt) en is geschikt voor diabetici (suikervrij).

Bent u op zoek naar een keelpastille die zorgt voor een kalmerend en verfrissend effect ? Kies dan voor Thymotabs fresh.

  • Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar : 1 tot 6 tabletten per dag

Laat de tabletten langzaam smelten in uw mond.

Thymotabs kan samen met homeopathische geneesmiddelen worden ingenomen (zonder munt) en is geschikt voor diabetici (zonder suiker).

Ingrediënten per tablet : Vulstof : sorbitol - Natuurlijk aroma : citroen - Vulstof : microkristalijne cellulose - Tijm droogextract (Thymus vulgaris) 30 mg - Antiklontermiddel : siliciumdioxide - Vitamine C 20 mg (per 6 tabletten = 120 mg,hetzij 150% NRV*) - Natuurlijk aroma : kaneel - Antiklontermiddel : magnesiumzouten van vetzuren - Natuurlijke aroma’s : vanille, eucalyptus - Zoetstoffen : steviolglycosiden, sucralose
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tilman Thymotabs Natuur 20 Zuigtabletten
Uw waardering