Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 49€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Natural Energy

Natural Energy Umanose 60 Capsules

Adviesprijs € 27,04
Korting 30%
Onze prijs € 18,93
Bijna uitverkocht

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Natural Energy Umanose 60 Capsules 

D-mannose is een suiker-isomeer van glucose, menselijk organisme worden gemetaboliseerd, de nier, menselijke, en ook aanwezig in sommige fruit zoals veenbessen (Cranberries). De e. coli hechten zich aan de huidige D-Mannose in veenbessen en worden geëlimineerd wanneer urineren.

D-mannose is een lichaamseigen suiker, in de nier gemetaboliseerd, die ook gevonden wordt in fruit en bepaalde bessen zoals Cranberry's (veenbessen). De E. coli hechten zich aan de D-Mannose in de veenbessen en worden geëlimineerd bij het urineren.

Colibacillen hechten zich op de D. Mannose van de Cranberry's. Umanose bevat ook pre- en probiotica die een bewezen actie hebben op de darmflora.

Vitamine C is nuttig voor het gezond houden van de slijmvliezen.

Gebruik van natural Energy Umanose 60 Capsules 

1 à 2 capsules per dag tot maximum 1 capsule om de 3 à 4 uur.

 

Alvorens gebruik lees zeker de Umanose bijsluiter.

Umanose Ervaringen en Reviews van andere gebruikers zijn hieronder terug te vinden.

1 à 2 capsules per dag tot maximum 1 capsule om de 3 à 4 uur.

Ingrediënten per 1 plantaardige capsule D-mannose 300mg, Vulstof (Microkristallijne cellulose), Plantaardige capsule (Hypromellose), Fructo-oligosacchariden (FOS)199mg, Vitamine C (Ascorbinezuur) 60mg (75% RI2), Antiklontermiddelen (Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide), Melkzuurbacteriën1 1mg(Bifidobacterium bifidum 500 miljoenCFU3, Lactobacillus acidophilus 85miljoen CFU3, Lactobacillus rhamnosus 85miljoen CFU3) 1 Gemaakt in een bedrijf waar ook melkeiwitten worden verwerkt. 2RI: Referentie inname 3 CFU: Colony Forming Units op het ogenblik van aanvang van de productie.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Natural Energy Umanose 60 Capsules
Uw waardering