Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 49€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Urgo

Urgo Wratten Cryotherapie 38ml

Adviesprijs € 22,60
Korting 20%
Onze prijs € 18,08

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Urgo Wratten Cryotherapie 38ml

Urgo Wratten Cryotherapie richt zich direct op de wrat om te vermijden dat het de gewone huid raakt. Het is effectief dankzij het specifieke uiteinde die de gehele wrat omvat, om deze totaal te bevriezen. Het is ook uitgerust met een doseerventieltje om de gepaste hoeveelheid cryogene stof af te geven, voor 3 verschillende groottes van wratten. Het is ideaal voor kinderen, want het aanbrengen duurt maar kort, waardoor het pijngevoel slechts van zeer korte duur is.

Urgo Wratten is een cryotherapieproduct voor thuisgebruik. Het mag gebruikt worden bij gewone wratten op de handen handen en voeten.

  • Gebruiksklaar
  • Cryotechnologie
  • Specifiek uiteinde
  • Ideaal voor volwassenen en kinderen (vanaf 4 jaar)

Gebruik van Urgo Wratten Cryotherapie 38ml

1. Bepaal eerst de groote van de wrat en de geschikte behandeling volgens de onderstaande tabel. Neem het opzetstuk niet van de fles.

2. Plaats de wrat naar boven zodat u het opzetstuk van bovenaf rechtstreeks op de wrat kunt plaatsen. Plaats de opening van het opzetstuk rond de wrat, terwijl u ervoor zorgt dat het opzetstuk duidelijk in contact is met de huid.

3. Druk 3- tot 5 maal na elkaar (zie tabel) op de flacon om de juiste hoeveelheid cryogeen volgens de grootte van de wrat aan te brengen. Laat het opzetstuk vervolgens minstens 10 seconden in contact met de wrat.

4. Trek het opzetstuk terug onmiddellijk na de applicatie. Tijdens en direct na de behandeling kunt u lichte pijn of prikkelingen voelen. Die gewaarwordingen zullen geleidelijk verdwijnen.

Diameter van de wrat

Specifieke behandeling

Kleine : 3 mm  of kleiner

3 dosissen

Middelgrote : 3 tot 5 mm

4 dosissen

Grote : 6 mm of groter

5 dosissen

Dimethylether (DME).

Wordt niet geadviseerd bij diabetici of mensen met problemen met de bloedsomloop. Bevriest de wrat tot in de kern in een enkele behandelingIdeaal voor kinderen (vanaf 4 jaar) Gebruiksklaar (geen montage vereist) Speciale tip: past volledig over de wrat Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, borstvoeding geeft of in geval van twijfel.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Urgo Wratten Cryotherapie 38ml
Uw waardering