Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Vanocomplex

Vanocomplex 1 Anginacid Druppels 50ml

Adviesprijs € 15,00
Korting 14%
Onze prijs € 12,90

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Vanocomplex 1 Anginacid Druppels zijn aangewezen voor:

  • Lokale ontstekingen. Ontstekingen, gepaard met plaatselijk gezwollen klieren.Infecties, vergezeld van lichte ontsteking van hersenvlies, bindvlies en keelholte (farynx).
  • Geneesmiddel voor het lymfevatenstelsel, vooral elke vorm van keelontsteking. Amandelontsteking, middenoorontsteking,bindvliesontsteking, ontsteking van de neusholte en van de tandwortels. Klierontsteking. Artritis. Lymfklierontsteking, lymfvatenontsteking, flegmoneuze ontstekingen, abcessen, fijt, furunkels (steenpuisten) en karbonkels (o.m. negenogen). 
  • Wijzigt de constitutie bij chronische catarrale slijmvliesontsteking, adenoïde vegetatie, exsudatieve diathese.

Gebruik:

  • Normale behandeling: 10 tot 15 druppels in een weinig water om het half uur gedurende een halve tot een hele dag. Na verbetering, herleiden tot om het uur of om de twee uur. De kwaal kan verergeren bij langdurige of te vaak herhaalde behandeling (b.v. bij amandelontsteking, furunkels).
  • In dit geval de dosis onmiddelijk om het uur of om de twee uur toedienen. Na de genezing is het raadzaam om de behandeling (10 druppels 2 tot 3 maal per dag) nog een week voort te zetten. Tijdens een chronische ontsteking 2 tot 3 maal per dag 10 druppels. 
  • Bij constitutionele chronische hypertrofie van de lymfeklieren op jeugdige leeftijd: gedurende langere tijd 1x per dag 10 druppels in een weinig water.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vanocomplex 1 Anginacid Druppels 50ml
Uw waardering