Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Arkopharma

Veinotonyl 30 Capsules

Adviesprijs € 24,30
Korting 24%
Onze prijs € 18,47

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Veinotonyl 30 Capsules

Veinotonyl is een voedingssupplement op basis van planten en vitamine B2. Voor lichte en gestimuleerde benen.

Veinotonyl bevat een unieke formule met 5 actieve stoffen in één enkele capsule en met aanzienlijke concentraties, reikt een doeltreffende oplossing aan voor de verschillende symptomen van veneuze insufficiëntie. Deze synergie van werkzame stoffen in één en hetzelfde product biedt de mogelijkheid aan het apotheekteam om slechts één product aan te bevelen. Dit vergemakkelijkt de aflevering en de therapietrouw van de patiënt.

Veneuze ziekte of chronische veneuze insufficiëntie zijn ziekten die chronisch evolueren. Ze vorderen verraderlijk via milde symptomen die vaak de diagnose uitstellen. Zware benen, rusteloosheid, nachtelijke krampen, oedeem, spataders... zijn stuk voor stuk tekenen die wijen op een slechte terugkeer van het bloed van de benen naar het hart. Dankzij de synergie van de verschillende werkzame stoffen, werkt Veinofytol op verschillende symptomen van veneuze insufficiëntie.

Gebruik van Veinotonyl 30 Capsules

1. Bestemd voor volwassenen.
2. Neem 1 capsule per dag, bij voorkeur 's morgens vóór het ontbijt met een groot glas water.
3. Het is aangeraden om dit programma gedurende minstens 2 maanden te volgen.

  • Voedingssupplement.
  • Bestemd voor volwassenen.
  • 1 capsule per dag, bij voorkeur 's morgens vóór het ontbijt innemen met een groot glas water.

Het is aangeraden om dit programma gedurende minstens 2 maanden te volgen.

Extract van Druivenpit en –schil (Vitis vinifera L.) • Extract van Citroenschil (Citrus limonum (L.) Burm. F.), getitreerd aan 35 % fl avonoïden • Extract van de wortel van Muisdoorn (Ruscus aculeatus L.), getitreerd aan 10 % ruscogenine • Vulstoffen: cellulose en calciumfosfaat • Droog extract van de bloeiwijze van Moerasspirea (Filipendula ulmaria (L.) Max.), getitreerd aan 10 % fl avonoïden • Antiklontermiddelen: siliciumdioxide, magnesiumstearaat, mono- en diglyceriden van vetzuren • Vitamine B2.

 

Omhulsel: hydroxypropylmethylcellulose • Kleurstoffen: ijzeroxide en titanium dioxide.

VEINOTONYL® is een voedingssupplement op basis van planten en vitamine B2. Druif en Muisdoorn helpen de circulatie te ondersteunen. Moerasspirea draagt bij tot een goede eliminatie van water waardoor de drainage van het lichaam bevorderd wordt en zo een gevoel van lichtheid bekomen wordt. Vitamine B2 is een antioxidant die helpt de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Veinotonyl 30 Capsules
Uw waardering